tiistai 1. syyskuuta 2015

Tervetuloa Syyskuu

Kesä tuli kesä meni sille minkäs teet ? ;) Halusin tai en nyt on syyskuu! Kesä meni liian nopeasti, mutta kiitollinen olen jokaisesta kesän päivästä. Syksyn otan vastaan kuitenkin ilolla vaikka kesää olisinkin vielä mielelläni luonani pitänyt.

Olen kevät, kesä ja syksyihminen, mutta talvi ei oikein ole minun juttuni. Varsinkin tammi-helmikuu on niin pysähtynyttä..............Mitään ei tapahdu. Syksy on jotenkin jännittävää aikaa...uudet lapset töissä, harrastukset alkaa taas, sisustuttaa kotona, takkatuli, kynttilät ja värit luonnossa. Huomenna alkaa taas Näpsä-käsityökouluni. Jouluksi pitäisi tehdä portfolio ja saada käsityöalan perustutkinto suoritettua. Vaikka valmistunkin niin haluan silti käydä Näpsää, koska se on niin mukavaa ja siellä on ihania käsityötyöystäviä:)

Vaarin kanssa suunnittelimme, että kävisimme silloin tällöin pikkureissusissa enemmän. Lasten ollessa kotona ei ollut aikaa eikä rahaa. Emme myöskään halunneet lähteä ilman lapsia minnekkään ja vähäiset reissumme oli aina perhejuttuja Nyt on mahdollisuus käydä jossakin ja olemme vielä terveitä ja aika "hyvänikäisiäkin" niin miksi emme nauttisi yhdessä matkustamisesta. Reissumme on vain viikonloppuna tapahtuvia ja ajattelimme, että käymme sellaisissa paikoissa, mitä emme vielä ole nähneet. Aikansa kutakin ja nauttikaamme aina siitä ajasta joka on kulloinkin käsillä:)

2 kommenttia:

Helmi Nainen kirjoitti...

Hienosti olette ajatelleet. NYt kun voitte, pystytte ja haluatte, niin ELÄKÄÄ!!
Kivoja reissuja teille!

Taina kirjoitti...

Ihania kuulumisia ja juuri noin se pitää tehdä - nauttia elämästä sen eri vaiheissa!
Käsityöalan perustutkinto kuullostaa hienolta saavutukselta. :)
Mukavaa syksyä sinne ja hyviä reissuja teille! :)