sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Lepoa ja askartelua

 Niilolla oli koko päivä lepopäivä......kuuma ilma väsytti ja Niiloa laiskotti.
 Tänään harjoittelin korvisten tekoa höyhenistä......
Armas-kukon ja kanasten höyhenistä tulee mielestäni kauniita koruja, mutta tekniikka on vielä täysin hakusassa....Jos teet koruja niin miten sinä kiinnittäisit höyhenet koukkuun? Minä olen kokeillut ns. nauhanpääosaan kiinnittää liimaten ja puristaen höyhenen sen sisään. No harjoittelu tekee kai mestarin;)

Mamman ja Vaarin tähtisilmä oli tänään mammalassa isän ja äidin kanssa. Suloinen lapsenlapsemme on oppinut paljon uusia asioita. Hän sanoo ainakin jo äiti, isä, jätski, vettä, joo, yes:) Eilen tuo pikkumies oli ollut Naatalin muumimaailmassa ja nauttinut reissusta täysillä.

Vaarin mansikoita oli jo paljon kypsynyt ja ne maistuivatkin lastenlasten suussa:) Jätskiäkin syötiin, vaikka ei lauantai ollutkaan ;)

2 kommenttia:

Kris kirjoitti...

Ihanan näköisiä korviksia, jos myyt niin voisin ostaa :) kun en sinnekään pääse hakemaan... ihanaa kun sinulla on lastenlapset niin lähellä!!

Mimmi kirjoitti...

Käyhän askarteluliikkeessä. Sellasessa, missä korutarvikkeita myydään. Veikkaan, että sieltä voisit apua ja neuvoja saada. Apuvälineitä löytyy varmaan liikkeestä.