sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Pajutilalla

 Nelikko oli taas pikkureissulla Pajutilalla:) Nelikkoon kuuluu Neiti kuskina, esikoinen Valtteri-vauvan kanssa ja mammeli. Mammeli osti tämän kanan, joka tulee asustamaan lasikuistilla, mutta markkinoilla se saa ilahduttaa markkinaväkeä vanhassa torpassa:)
Tälläisiä purkkeja purnukoita ostin myös markkinoille, joihin voi laittaa myytävää ja merkitä hinnat liidulla:)
Joimme myös ihnat kahvit suolasinepiirakkoineen ja jälkkärksi ihanat kakut nautimme:) Neidillä olikin sitten jo kiire kaasujalkaa painamaan ja kotia kohti, sillä hänen kultansa on ensimmäisellä lomalla intistä ja pitäähän sitä vielä nähdä ennen pojan lähtöä <3

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos blogistasi. Sain uskolleni vahvistusta.

Askartelin itte kirjoitti...

Voi tuo kana on kyllä ihana:)

Anonyymi kirjoitti...

Tässä Elinan ,5 v, kanssa ihasteltiin tuota kanaa ja Elinaa hellyytti niin kovin kun oo niin somat pilkulliset munatkin,niitä ei sitten kuulemma saa syödä! :)

Riitta kirjoitti...

Onpas komea kana !

Taina kirjoitti...

ihanat purnukat!
mukavia kesäpäiviä sinne! :)

Irene kirjoitti...

Niin mukavasti se Mammelin kesäloma sujuu. Kaunista koruaskartelua, markkinoiden valmistelua ja päiväretkiä mielenkiintoisiin paikkoihin.
Ihanasti olet lomasi suunnitellut, onnittelen!

Anonyymi kirjoitti...

Käväisin "kylässä" sivuillasi ja huomasin Vesilahden kirkon.Kas olen toivonut näkeväni sen sisältäkin liikkuessani, mutta aika aina väärä ja ovet kiinni. Nyt sinulle iso kiitos ja halaus kuvista. Sivuiltasi tulee hyvää tuulta minunkin katon alle.Kana tosi makee munineen. Mukavaa viikoa teille ja eläimille:).
Terveisin Leena H.

MaMMeli kirjoitti...

Kiitos itsellenne Anonyymi ja Leena H. Tämä blogin pitäminen on niin palkitsevaa, kun joskus saa terveisiä, että on ilahduttanut jotakin näillä jutuilla <3 Taivaan Isä voi käyttää tietämättäni minuakin huonoa ja itsekästäkin välillä<3

Anonyymi kirjoitti...

Taittiin nähdä eilen toistamiseen. On se maailma pieni.

MaMMeli kirjoitti...

Hei Anonyymi.....vai toistamiseen nähtiin....No koska ekan kerran? ;)