maanantai 27. elokuuta 2012

Arvasin, että arvaisitte;)

Kyllähän te jo kaikki mammelin tunnette, että eihän se nyt kauas pysty/uskalla/henno kotoaan lähteä. Siispa matkan kohde ensi viikonloppuna Tallinna ja matkaseurana työkaverit. Lauantai aamuna aikaisin hypätään paikkakunnaltamme bussiin ja sitten menoksi kohti satamaa. Pika-aluksella Viroon ja Viru hotellissa yövytään ja Troikassa illalla syödään. Siellä on seurueille neljä eri menu vaihtoehtoa, johon sisältyy: Alkupalat, pääruoka ja jälkiruoka. Käyppäs katsomassa tässä osoitteessa, mitä herkkuja siellä on tarjolla: http://www.troika.ee/. Työkaverit valitsivat vaihtoehdoista sen, missä saa ruokailun alusta 3h viiniä rajattomasti. Niin kuin muistatte, että en ota alkoholia ollenkaan, joten saavat kantaa vettä samaan tahtiin;) No, onhan siellä muitakin mukana, joiden herkkua on vesi;) Matka on varmasti mukava ja hotellihuoneen jaan työkaverin kanssa, josta on tullut minulle hyvä ystävä. Voi nään jo silmissäni kuinka me plikat juodaan hyvät leivoskahvit yhdessä:)

 Rocca Al Mare on Tallinnassa oleva ostoskeskus, joka on minulle aivan uusi tuttavuus ja siellä käymme nyt porukalla. Netistä löysin tästä ostoskeskuksesta vähän tietoa:

 Tallinnan Prismasta puhuttaessa useimmat tarkoittavat kauppakeskus Rocca Al Maren Prismaa. Prisman hypermarketin lisäksi kauppakeskuksessa toimii yli 160 liikettä, kuten Marks & Spencer, Espirit, Vero Moda, Ecco, Mango, jne. Tuotteita on tarjolla laidasta laitaan ja kaiken lisäksi lähes naapurissa, muutaman sadan metrin päässä sijaitsee Tallinnan eläintarha jossa käynti on helposti yhdistettävissä shoppailuretkeen.

Kauppakeskus on avara, valoisa ja moderni ja siellä on helppo liikkua niin pyörätuolilla kuin lastenvaunujenkin kanssa. Rocca Al Mareen ja sieltä pois pääsee ilmaiseksi "Prisma-bussilla", joka kulkee satamaterminaalien ja Viru-aukion kautta. Taksilla (Tallink Takso) matka keskustasta Prismaan maksaa vajaan kympin. 

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vai Tallinnaan - no sinne on minullakin parikin reissua tiedossa seuraavan puolentoista kuukauden aikana... Mukava paikka käydä, kun pääsee nopeasti kotiin takaisin:D

Kesäkukka kirjoitti...

Oikein ihanaa reissua teille!

anja kirjoitti...

Rocca al Mareen pääsee Viru-hotellin edestä Sokoksen bussilla ja sillä sitten myös takaisin.
Kannattaa käydä ostoskeskuksessa, sieltä löytyy kaikenlaista tavaroista syötävään ja juotavaan. Ja aika siellä menee tosi nopsasti.
Oikein mukavaa Tallinnan matkaa, taksitkaan eivät ole kovin kalliita välien kulkemisiin.

mimon mami kirjoitti...

Ja Virusta otetuilla takseilla on ilmeisesti sopimus hotellin kanssa, kun matka keuppakeskukseen oli tuon 10e ja kauppakeskuksen edestä otettu taksi Viruun maksoi 25e.Virallinen taksi sekin. Kun hintaa kritisoimme, kuljettaja selitti noin. Siis varmistakaa hinta ennen kuljetusta.
Näin viime vuonna. Hauskaa matkaa!

Eeviregina kirjoitti...

Keväällä kävimme tuolla kauppakeskuksessa, ihan kiva se oli ja löysin jotain kotiintuotavaakin.
Me olimme omalla autolla liikkeellä, joten takseista ei ole tietoa.
Mukavaa matkaa!

Irmastiina kirjoitti...

Mukavaa reissua MaMMelille!

Marge kirjoitti...

Panin s-postia:)
Vaikka tyhjennän lukijaluetteloani Hetkien kauneuden emäntänä, niin tulen vierailemaan täällä, ystäväin!!:))
Lämmöllä, Marge