tiistai 28. elokuuta 2012

Tätä olenkin jo odottanut:)

Postista tuli eilen kirje Näpsä-käsityökoulusta. Ryhmäni kokoontuu tänä syksynä ensimmäisen kerran 5.9, kiva juttu:) Siellä sitten taas kerrotaan, mitä mukavaa tänä lukuvuonna tehdään. Odotan jännityksellä, mitä kaikkea saan taas oppia! Portfoliota en ole vielä tehnyt viime vuodesta, vaikka mielessäni olen sitä jo hahmotellut......hyvin suunniteltu on puoliksi tehty;) Kuvassa näkyy osa jutuista, mitä tein viime vuonna.

Muita harrastuksia en itselleni ota, sillä joka toinen torstai olen Alfa-ryhmässä ns. ruokailuvastaavana ja muuhun ei aikani riitä, eikä varsinkaan voimani, kun haluan myös työ lisäksi tehdä näitä omia "projekteja".

3 kommenttia:

Henkkumaaria kirjoitti...

Tuo käsityökoulu on kyllä kiva juttu! Sain juuri keväällä todistuksen sieltä, eli käsityön taiteenperusopinnot tuli suoritettua! Ja sinne jäi vielä yli sata tuntia opintoja odottamaan niitä ns. Syventäviä, joihin on nyt mahdollisuus siirtyä. Ihana ryhmä ja pääsin kokeilemaan sellaisia käsin tehtyjä asioita, joita en kotona olisi edes voinut tehdä. Nyt on ihan ikävä sinne takaisin! Portfolion suhteen laiskuus oli huono homma, sillä minä kasasin sen kokonaan jälkikäteen! Siis kaikki vuodet samalla kertaa. Huh!

Mutta oikein hyvää syksyä sinulle ja menestystä kaikissa touhuissasi! Nautin blogisi seuraamisesta, sillä elelen itsekin tuon meidän papan kanssa ja lapset ovat isoja. Lapsenlapsiakin on jo kolme. Ihana elämänvaihe! T. Henkku

Irmastiina kirjoitti...

Ihanaa, että olet löytänyt tuon käsityökoulun, koska pidät kaikesta käsillätekemisestä...:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Oikein on mukava blogiasi seurata!
Laitahan kivoja kuvia Tallinnan reissusta sitten tulemaan
ja oikein kivaa matkaa sinulle.