perjantai 10. elokuuta 2012

Kysyvä ei tieltä eksy

Olen monesti saanut apua teiltä blogiystävät ja nytkin olen sitä vailla. Nimittäin tiedättekö yhtään torihintoja? Olemme huomen aamuna menossa sinne torille myymään ja hinnoista ei ole oikein tarkkaa tietoa. Meillä on: Vadelmia, mustikoita, herukoita, karviaisia, perunoita ja kesäkurpitsaa....Jos tiedätte edes jonkun näistä kilo tai litrahinnan niin kertoisitteko minulle? Kiitos näin etukäteen:)

5 kommenttia:

mehtäemäntä kirjoitti...

meillä täällä itä-suomessa mustikat makso ainakin 4 € litra tai 5 kg laatikko 20€ muista hinnoista en tiedä.

Annika kirjoitti...

täälä pohjois suomessa mustikat oli 5kg laatikko 40e. Mut täälä mustikoita varmaan huonommin saatavilla kuin sielä etelässä.

Sirkku kirjoitti...

Siellä ei taitaisi kukaan maksaa Helsingin hintoja - vadelmat ovat olleet koko viikon vähintään 5e/250g rasia, mustikat 7e/litra ja herukat 2,50/ puoli litraa. Perunasta on pyydetty 6e/iso kappa. Kesäkurpitsan hinta liikkuu 3e/kilo ja siitä ylöspäin. Karviaisten hintaa en laittanut mieleen, mutta kovin vähän on ollut tarjolla.
(Jos asuisit lähempänä, ostaisin sinulta koko torikuorman, mutta toripäivän kiva kokemus kannattaa kerran kesässä saada kaupan päälle.)
Kaunista ilmaa toripäivääsi!

Anonyymi kirjoitti...

mustikoista pyysivät puhdistettuna neljä euroa litra ja perunat oli puolitoista euroa kilo,vadelmat on vielä täällä ihan raakoja.terv.astan emäntä

Anonyymi kirjoitti...

Lappeenrannassa vatut oli 4,90/l ja 9/l. Muita en muista.. t.Merja
Ps.blogisi on ihana,seuraan päivittäin vaikka huonosti kommentoin :)