lauantai 11. elokuuta 2012

Kiva päivä

 Hei, mutta mikäs räksä tuolla puskissa on marjoja rosvoomassa? Höh, Vaarihan se siellä kerää torille myyntiin punaisia viinimarjoja ;)
 Vadelmat ja mustikat saimme kaikki myytyä. Perunoita ja karviaisia ostettiin myös, mutta kesäkurpitsat jäi myymättä...Siis huomenna on Kivimäessä kurpitsasta tehtyjä jauheliha/juustoveneitä. Harmitti vähän, kun meidän luomu-perunat eivät tehneet oikein kauppaansa, kun ihmiset menivät suoraan vakiperunamyyjän luokse katsomattakaan meidän pottuja. Ja kun meidän perunat on NIIN keltaisia, kiinteitä, myrkyttömiä ja hyvän makuisia. Ainakin Vaarin ja mammelin mielestä;)

Kiitokset kaikille edelliseen postaukseen kommentin jättäneille, varsinkin Sirkulle, kun näitte vaivaa auttaaksenne minua hinnoittelemaan tuotteitamme:) Sopivat hinnat löytyi:)
Torilla oli mukana myös mammelin jutskia, joista kortteja ja kaulakoru löysi uudet omistajat. Torilla oli auringonpaistetta ja mukavia ihmisiä. Ennenkaikkea meillä oli vaarin kanssa mukava päivä yhdessä, vaikka rahapussi sisältö ei paljoa karttunutkaan. Mää sitten tykkään tosta vaarista;)

5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Mukavaa että oli mukava päivä :) Minä olen ollut kesän mittaan pari kertaa myymässä marjoja ja oman puutarhan antimia. Minulla taas kesäkurpitsat meni heti, hinta oli kyllä halpa koska olin hukkua niihin. Kasvihuonekurkut loppui kesken. Kanttarellit, mustikat ja vadelmat tekee myös hyvin kauppansa. Kun vain jaksaisi niitä olla keräämässä niin menekkiä olsii. Kerään mustikat käsin ja sitä ihmiset tuntuu arvostavan, ei ole liiskaisia marjoja yhtään.

Anonyymi kirjoitti...

Minä kyllä tykkäisin teidän potuista!! Ootteko aatellu sellasta,että kotiovelle toisitte pottuja,ite ainakin oon joskus semmosta palvelua ettinyt.

Marge kirjoitti...

Heissan Mammeli!

Anteeksi, kun en ole pitkään aikaan päässyt kyläilemään tai vain nopeasti lukaisemaan kuulumiset. Minulla on nyt hyvin poikkeuksellista aikaa, jonka pyrin hyödyntämään mahdollisimman hyvin:) Eli olen paljon maalla ja yritän saada omalta osaltani remonttia huvilalla eteenpäin ja seiellä minulla ei ole nettiä käytössä.

Voi, kuinka paljon täällä on tapahtunut!! Olette ahkeroineet kovasti! Ihanaa, kun olet pitänyt markkinoita ja ollut torilla myymässä! Olet supertehokas lady!:)
Ystäväin, toivon siulle mitä suloisinta elokuun aikaa!! ♥

Ystävyydellä, Marge

Irmastiina kirjoitti...

Täällä luomupotut tekisivät kauppansa...omassa pienen pienessä "perunamaassa" olleet melkein jo syöty....kaksi vartta vielä nostamatta...:D

Unelma kirjoitti...

Minäkin kävin eilen torilla, ostoksilla.
Teiltä olisin ostanut karviaismarjoja ja perunoita.