sunnuntai 12. elokuuta 2012

Mää, hau ja miau

 Mammeli oli menossa kanoja ruokkimaan ja ajatteli jättää Alman siksi aikaa lampaiden kanssa aitaukseen. Hilma ilmoitti ylpeänä, että MÄÄ: kuvaappas tuota taulua meistä;)
 Niin, en varmaan näyttänytkään teille, että teimme lampaista ja kanalan väestä tälläiset esite taulut markkinoille.
 Alma nauttii juosta ja leikkiä aitauksessa..Lampaat eivät ole moksiskaan koko koirasta.
 Alma on suloinen......MUTTA sillä on TAAS karvanlähtöaika...tuntuu että se on kaksi kertaa vuodessa ja molemmilla kerroilla kestää puolivuotta;)Meidän koti on ihan karvoissa, vaikka imuroimme lähes päivittäin. Kuinkahan muut kestävät tuota karvanlähtöä?
 MIAU...kuuluu pensaan alta.....
 Niilollakin on mammelille asiaa. Niilo rakastaa herkutella vanhassa torpassa. Tänään, kun olen keitellyt puuhellalla marjoja vanhan torpan keittiössä on molemmat kisut käyneet siellä syömässä....Äitini on ne siihen opettanut, että torpassa saa aina herkkuja;)
 Nyt tytöt kasvokuvat....Hei Hilma kauniisti NYT!
NO niin kaunis kuva tuli...hih ja Alman häntäkin pääsi kuvaan:)

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihanan puhtaan näköisiä ovat tytöt. Meillä lampaat on ihan sotkussa, kun sitä vettä tuli niin paljon ja maa on ihan lällynä...

mummeli kirjoitti...

Ihanat kuvat lampaista eikä ole Alman häntäkään hassumpi!

Anonyymi kirjoitti...

Teillä on siellä niin ihania asioita puuhailtu :) Olette niin aikaan saava pariskunta <3 Torpasta saisitkin mainion kahvilan !!

Susanne kirjoitti...

Suloisia eläimiä teillä siellä on:)
Ihanat kuvat!
Mukavaa alkanutta viikkoa!

Marge kirjoitti...

Hih, TIEDETÄÄN tuo karvanlähtö...Kaapolla on kans kaksi kertaa vuodessa ja molemmat kestävät sen puoli vuotta...;D Ja se, kun ei kans ole mikään pikkukisu, vaan kunnon kolli!;D Se joskus "hieman" ärsyttää, kun ensin pitää katsoa, onko pehmutetut tuolit, kuinka karvaisia, tarviiko eka siivota vai voiko heti istua...;D No, se helpotta kyllä, kun kesäsisin Kaapo viihtyy ulkona paljon...helpottaa siis emännän imuroimismäärää;)
No, mitä sitä ei tekisi rakkaitten eläinten vuoksi, ja olkoon sitten enemmän karvaa talossa, siinä ne kait viihtyvät yhtä lailla pölypalleroiden rinnalla...;D

Iloa viikkoosi!♥
Ps. Lämmin kiitos aivan ihanasta viestistäsi minulle, lämmitti sydäntä:))

Ainosofia kirjoitti...

Ihania ruohonleikkureita ;)

Pohdiskelija kirjoitti...

Kivalta näyttää, ihanaa kun eläimetkin on ihan kuin perheenjäseniä <3 Tää tykkää!!!