lauantai 25. elokuuta 2012

Mukava ostosreissu vaarin kera

Tiedättehän te kaikki vaimo-ihmiset, kuinka vaikeata on saada mies shoppailemaan?

Ilman pitää olla suotuisa, ei saa sataa, ei saa paistaa. Minkäänlaiset urheilukisat eivät saa olla ajankohtaiset. Telkkarista myöskään ei saa tulla urheilua, eikä uusia urheilutuloksia saa olla netissä. Mies ei saa tuntea itseänsä janoiseksi eikä nälkäiseksi. Auto pitää olla sopivan puhdas, mutta ei juuri pesty( ettei vaan likaannu jonnin joutavalla matkalla). Nurmikko pitää olla ajettu ja polttopuut tehty. Ulkoportaat pitää olla lakaistu hiekasta ja roskat viety. Ilmapiiri lämmin ja rakkaus kukoistaa.....SITTEN....voit vienosti ja puolihuolimattomasti kysyä: KULTA, mentäisiinkö huomenna käymään SHOPPAILEMASSA, Ideaparkissa? ( paikka, jossa vaarilta ei lopu happi;) No voidaanhan me mennä, vastasi Vaariseni:) Itsekseni ihmettelin, että helpostihan se kävi;)

Siis tänään olimme Vaarin kanssa Ideaparkissa. Kävimme syömässä karitsanvartaita ja valkosipuliperunoita. Ostin kengät ja jotain muuta mukavaa ensi viikonlopun reissuun, josta kerrron myöhemmin.....;)Vaari osti farkut ja verkkapuvun itselleen. Askartelutarvikkeita ostin Sinellistä. Taidan huomenna kuvata ostoksiani ja näyttää ne teillekkin. Meillä oli NIIN mukavaa ja voitteko kuvitella, että elämämme ensimmäisen kerran se olin MINÄ, joka sanoin, että lähdetäänkö kotiin? Vaari kestää olla Ideaparkissa, kun siellä saa vapaasti kävellä sinne tänne, välillä viedä autoon ostoksia ja kahvitella. Hei, pitkästä koulutuksesta on hyötyä........Vaaritkin oppii;)

7 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

:-) ihana päivä teillä :-) pitkä kouluutus tosiaan auttaa!
tuksu

mummeli kirjoitti...

Näinhän se on, että hyvällä opetuksella sitä vaaritkin oppii. Mutta varmasti sitten olikin mukava reisu kun liikkeelle vaarin sait.

Askartelin itte kirjoitti...

Kuulostaa, että oli mukava shoppailu reissu ja muutenkin yhteinen aika:)

Omapäinen arkeilija kirjoitti...

Tunnen itseni hyvin onnekkaaksi, sillä miestäni ei ole ollenkaan vaikea saada kanssani shoppailemaan!

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Ihana kuvaus siitä, miten miehet saa liikkeelle ;-D
Nuo kauppakeskukset ovat aika käteviä, kaikki saman katon alla!
Ja kun teillä oli kivaa, niin Vaari lähtee varmasti toistekin!

mustakissa kirjoitti...

Kuulosti mukavalta päivältä!
Kiva kuva sulla tuossa yllä, oikea shoppailija tätsy:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos makeista nauruista. Hyvin osasit kuvailla tilannetta, joka on tuttu meilläkin, hih. Pelisilmää vaatii, että ukon saa liikkeelle. Mukavaa syksyä Mammelille ja porukoille. t. Elle