torstai 23. elokuuta 2012

Kauneuden hoitoa (kauheuden hoitoa)

Hihiiii, kyllä alkoi naurattamaan, kun eräs anonyymi kysäisi kommentissaan minun kauneuden hoidostani. Kyllä, kyllä sitä kysyä saa, sen perään minäkin joskus kyselen ;) Nimittäin nykyään sitä ei taida paljoakaan olla. Kerronpa tässä pikkuisen omaa kauheudenhoidon, ei kun kauneudenhoidon historiaani.

Onnekseni minulla on ollut aina hyvä iho, onneksi sillä, että olen huono sitoutumaan mihinkään ihon hoitoon. Nuorempana tuli kerran kuussa ennen menkkoja yksi inhottava finni jonnekkin, jota sitten yritettiin peitellä, mutta muuten ihoa en ole hoitanut ollenkaan. Tietysti glerasil-kasvovesi piti jossakin vaiheessa ostaa, koska KAIKILLA muillakin se oli, vaikka sitä ei tarvinnutkaan.Oli aika jolloin en voinut viedä roskiakaan, jos ei ollut ripsivärit ja meikit kohdallaan. Ennen lapsia hienostelin vaatteilla ja meikeillä, mutta pikkuhiljaa lapsien lisääntyessä meikit väheni. Iltaisin suihkun jälkeen rasvaan kasvoni ja kaulani ryppyvoiteella, kun tuntuvat niin kuivilta. Nykyisin meikkaan kevyesti jos menen jonnekkin, mutta arkisin en ehdi, koska olen tunnetusti aamu-uninen ja eläimet pitää kuitenkin hoitaa ja ne menee mammelin naamataulun ohi;)

Tykkään jos hiuksissa on hyvä leikkaus niin silloin ne on helpompi laittaa. Pesen hiukset normi shamppoolla, nuorempana hiukseni rasvottuivat nopeasti, mutta tässä keski-iässä ei enää rasvoitu, joten vanhenemisessa on paljon kivojakin juttuja:) Laitan kampaajalta ostettavaa punaisten tai kuparinväristen hiusten hoitoainetta (cutrin reflection), että väri säilyisi pitempään. Sitten kuivaan hiukset ja laitan ne suoristusraudalla. Sitten suikutettavaa Schwatzkopf osis+ rakennesprayta( tököttiä jota suihkutan hiuksiin ja pöyhin). Lopuksi muotoilen käsin ja jos menen jonnekkin laitan myös hiuslakkaa, töihin en.

No sitten se pukeutuminen........huokaus. Tässä on paha ristiriita, kun kroppa ja maku eivät kohtaa;) Tykkään istuvista vaatteista ja joudun pukeutumaan telttoihin;) Pidän syksyn väreistä vaatteissa ja mustavalkoinen on mielestäni aina myös hyvännäköinen. Pukeudun töihin mukaviin vaatteisiin, yleensä farkut ja tunika. Töissä vaatteet on oltava helppohoitoisia, koska pienet lapset suttaavat paljon, kuolaamalla ym. Juhliin haluaisin pukeutua viimeisen päälle, kengät, korut ja laukku asuun sopivat, mutta aina en lähellekkään löydä mieleisiäni, koska tätä vartaloa on vähän liikaa;) No joku nyt sitten ihmettelee, että miksi en laihduta?.............Olen elämässäni laihduttanut muutaman kerran hyvin tuloksin, MUTTA aina ne kilot ovat tulleet takaisin ja tuoneet vielä monia kilokavereita mukanaan. Tiedän, että niin kauan, kun en ole valmis tekemään pysyvää elämäntapamuutosta on laihduttaminen turhaa. Siihen asti elän iloista lihavan elämää, koska olen tullut siihen tulokseen, että ehkä elän onnellisena ja lihavana pidempään kuin kiukkuisena ja laihana;)

Ja sitten vielä korut ja asusteet......Niistä tykkään kovasti ja kuulemma isot laukut ja korut sopivat kookkaille naisille, vievät huomion;) Kenkähullu en ole ja korkeilla koroilla en tunne oloani luontavaksi, mutta SITÄ jotain pitää kengistä olla:)

Joten tämä mammelin kauneudenhoidosta, jota ei kovasti ole.......Toisin sanoen tärkeysjärjestyksessä ne ei ole kärkipäässä:)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tyyli on ja pysyy vaikka olet kiireinen. Kiitos, oli niin mielenkiintoista lukea.

Askartelin itte kirjoitti...

Oli kivaa lukea tätä, löytyi jotaki tuttua,,samaa minultakin:)

Irmastiina kirjoitti...

Olipa mukava postaus...:))

Olen huomannut saman, että vanheneminen tuo paljon vapuksia, joita nuorempana ei ollut.
Itsekin olin nuorena AINA meikattu ja vaateet viimeisen päälle...nykyisin voin mennä meikkamattomana kauppaankin...:)

sylvi kirjoitti...

Täällä myös olen sen huomannut.
Oikein mukavaa viikonloppua sinne Kivimäkeen!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Millainen tuo rakennespray on? Mulla on samaan tapaan leikattu tukka ja käytän itse puuterimaista vahaa ja hiuslakkaa. Tuo rakennespray kuulosti mielenkiintoiselta vaihtoehdolta.

Itse olen ihan mahdoton laukkufriikki ja onhan nuo kengätkin ihan liian ihania... :)
t: Marjo

Anonyymi kirjoitti...

minusta kylläkin näytät normi naiselliselta naiselta kuvissa,eli en tajua noita kilojuttuja. olette niin kivan näköinen pari vaarin kanssa jotta!

Ritu kirjoitti...

Kivasti taas kirjoitit. Varsinkin tuo vertaus pyöreästä naisesta osui ja upposi minuunkin. Täällä kun myös tähän pyöreiden kastiin kuuluva. Kiva on laittautua vaikka ihan omaksi iloksi. Mukavaa viikonloppua.

Anonyymi kirjoitti...

No hei - tämähän onkin tosi kiva postaus.... monesti olen miettinyt, että miten sitä osaisi kirjoittaa tällaisista asioista tavallisen aikuisen naisen todellisuuteen sopivasti. Kiinnostavathan nämä tyttöjen jutu meitä aikuiseen/varttuneempaan ikäänkin kuuluvia naisia .... nuoret vain pääsääntöisesti tällaisista aiheista kirjoittelevat:D

Eloise kirjoitti...

no et kyllä ollenkaan näytä isolta ihmiseltä...saati lihavalta, joten voit unohtaa ne laihdutushömpötykset kokonaan!