keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Eskarilainen ja mamma:)

Niin kuin varmaan muistatte on mammeli ja eskarilapsenlapsi samassa päiväkodissa. Eskarilainen käy siis eskaria ja mammeli on lastenhoitajana alle 3-vuotiaiden osastolla. Näemme melkein joka päivä ulkoilussa, mutta harvemmin sisätiloissa. Viime viikolla oli lauluhetki YK:n päivänä, missä koko talonväki lauloi lauluja ystävyydestä ja kansainväisiä lauluja myös. Lauluhetken vetäjä eräs lastentarhaopettajistamme näytti kaikille maatuskaa ja kysyi, että tietääkö lapset mikä tämä on? Lapsenlapseni viittasi innokkaana ja vastasi: MAMMA;)

Hyvin on sujunut meidän "rinnakkaisolo"päiväkodilla. Minä en käy antelemassa erikois "hoito- ja kasvatusohjeita eskarissa", kuinka minun lastenlasta hoidetaan eikä poika käy kiukuttelemassa tai kantelemassa mammalle mitään. Tämä muru on aurinkoinen ja vilkas lapsi :) Joskus ulkona poikanen käy sanomassa mammalle, että vauhtia keinuun mamma! Johon mamma vastaa, että MITÄ? Johon poika korjaa, että TULISITKO antamaan vauhtia meille? Ja tottahan toki mamma vauhtia antaa, jos vain pikkuiset hoitolapset eivät silloin juuri tarvitse mammaa. Eräs hauska sattumus tapahtui eräänä kertana avoimessa päiväkodissa, jossa toimin perjantai-aamupäivisin. Siellä nimittäin käy myös tyttären perhe. Ensimmäisellä kerralla kun kaikkien piti esittäytyä, esitteli eskaripoika mammansa...Työsi käsillään mammelin "hyvin kehittyneestä rintavarustuksesta" ylöspäin ja sanoi: "Tässä on ISO MAMMELI" ;)

8 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Kyllä nuo pikkuihmiset ovat ihania. Ja joskus niiltä kuulee mitä odottamattomampia lausahduksia
Oiken hyvää loppuviikkoa!

tuksu kirjoitti...

:-) Voi noita pieniä mammojen/mummujen/mummien kultanuppusia !
On ne vaan niin ihania, sanavalmitta ja totuudentorvia :)

Minkä Suuren Ilon he tuovatkaan meidän ikääntyvien elämään :)
Olen itse niin kiitollinen omasta osastani, saada olla mummi!
tuksu

Anonyymi kirjoitti...

Oi pientä :D Meidän nuorimmainen oli tarhassa kertonut,että meilleppä on syntynyt vauva ja sen nimi on Topi..heh..no juu,ei pitänyt paikkaansa :D ja sillon tällön Elina kyselee ,että miks sulla Äiti on noin iso maha jos siellä ei oo vauvaa :D Lapset on niin ihania juttuineen,eikös? <3

mimon mami kirjoitti...

:)

Pohdiskelija kirjoitti...

Hihhihhihiih...Ihanat ipanat <3

Irmastiina kirjoitti...

Ihanat lapsukaiset!

Henkkumaaria kirjoitti...

Hauskoja sattumuksia! Ihanat muruset sinulla on! Minun tyttärenttär opettelee sanoja. Yrittelin just opettaa hänelle mummu ja pappa sanoja. Tyttö, 1v 2 kk sanoi: "Nynny. PÄPPÄ" No mehän oltiin ylpeitä uusista nimistämme.

Anonyymi kirjoitti...

IHANA postaus!♥ ;D

Marge