sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Nyt tökkii!!!

Hei!

Ikäväkseni en saa blogiini lisättyä kuvia, joten harkitsen nyt uuden blogin perustamista tai sitten maksan, että saan ladata lisäkuvia. Onko teillä muilla tullut tämä asia ajankohtaiseksi? Miten olette toimineet, jos olette maksaneet lisätilasta? minua kun pelottaa vähän pannkitietojen antaminen tuonne ulkomaailmaan....... KIITOS teille ja terkkuja kaikille:)

9 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Ei tartte maksaa, kun ilmottaudut Google+ palveluun niin saat melkein määrättömästi kuvatilaa :).

LENNU kirjoitti...

Minä poistin vanhempia kuvia blogistani ja ajattelin että jos tulee seuraavan kerran vastaan niin luon uuden blogin, mutta Tuulahan tuossa kertookin että google+ palvelu auttaa.
No uuden blogin tekeminenkin on varmaan ihan kivaa.

maarit kirjoitti...

Ostin lisää kuvatilaa ;)

Katja kirjoitti...

Minäkin tein aikoinani niin, että poistin muutaman kuvan ja sitten aloin pienentää kuvat automaattisesti. Sen jälkeen on mahtunut jo parin vuoden kuvat ja tilaa on vielä :)

Tuula kirjoitti...

Niin se palvelu on ilmainen, eikä sen kanssa tarvitse tehdä mitään.

mustakissa kirjoitti...

Minä taas kutsuin itseni toiseksi kirjoittajaksi, meillä on molemmilla minuilla sama käyttäjänimi, mutta eri salasana ja sähköposti. Kuvien lataaminen ei siis tuota ongelmia.
Myös kuvien pienentäminen picasassa auttaa, mutta se ei enää auttanut minua, kun olin sen jo tehnyt.

sara kirjoitti...

Minulle kun tuli vastaava tilanne niin laitoin uuden blogin sillä itsekin epäröin ostella pk:lla.. Nyt pienennän kuvat ja uskon, että tämä riittää pitkäksi aikaa...Ei muuta kuin uusi blogi kehiin :) perässä roikutaan kumminnii :D

Leena kirjoitti...

Minulle tuli sama ongelma eteen. Fiksut tyttäreni neuvoivat lataamaan kuvat flickr.com kautta. Ei maksa mitään, helppoa kun opettelee.

anumorchy kirjoitti...

Olen huomannut etta monet avaavat uuden blogin ja jatkavat siita. Mina kylla annan luottokortin tietoja netissakin tunnetuille tahoille. Sita varten luottokortissani on vakuutus.