maanantai 28. tammikuuta 2013

Nettiostos ja käsitöitä

 Bongasin netistä kaksi valkoista talonpoikaistuolia, jotka olivat omistajaa vailla ;) No, meillä on viisi valkoista melkein samanlaista ja kaipasivat lisää kavereita.....Soitin antiikkiliikkeeseen ja yllätys, yllätys liikkeen omistaja kertoi ajavansa meidän ohi tänään. Nyt ne tuolit sitten kököttävät meidän ruokailuerkkerissä. Aikaisemmat tuolit olen ostanut huutokaupasta ja huutonetistä.
 Nyt meillä on kuusi pöydän ympärillä ja yksi tietokonetuolina. Kaikki kunnon puuta eikä mitään lastulevyä. Kevällä aion ostaa niihin jotkut kivat pehmusteet, jotka sopivat kenties uusiin keittiön verhoihin.....
Mammelin villipaita eikun villapaita on alullaan ja ans kattoo nyt mitä siitä kehittyy;)

11 kommenttia:

Pohdiskelija kirjoitti...

Kävipäs hyvä tuuri! Kovasti ovat kauniit tuolit ja koko ruokailutila, tykkään kovasti!!

Liisa kirjoitti...

Oi mikä mäihä sulla :) ihanat tuolit ja noin monta!! mie oon hiukan kade kun mulla vaan yksi orpo tuoli ;))

PikkuBertta kirjoitti...

Melkein samanlaiset tuolit olet löytänyt...onnea...se on aina tuurissaan,et sattuu juuri oikeaan aikaan myyntisivuille....mieki niitä omia keittiön tuoleja etsin pitkään että sain,,,yhen sieltä toisen täältä...mut tyytyväinen olen,kunhan ne saan vielä maalattua....

Ihanan väristä lankaa sulla villapaitaan:)

Minnukka kirjoitti...

Huippukiva löytö nuo tuolit!

Sirpa kirjoitti...

Pakko kommentoida myös :) Tosi hyvä säkä, että löysit noi tuolit... ovat muuten tosi hienot ja sopivat tuohon pöydän ympärille, ku "nenä päähän"
:D

Annika kirjoitti...

Ihania tuoleja. JA olispa itekki noin ahkera että itelle sais villapaidan tehtyä. Olis jo monta ihnanaa paitaa tiedossa kun alkais vaan tekee. mutta ku se alottaminen... :)

Saga kirjoitti...

Kyllä nuo valkoiset kunnon puutuolit vaan taitaa oll aniitä kaikkein parhaita j akaikkein kauniimpia, mitä on... Onnea uusista tuoleista.... ;O)

tuksu kirjoitti...

Olipas tuuria, kun sait kotiin kuleksimasta noin kauniit tuolit.
Kaunis puseron/tunikan kudin.
Mukavia leutoja päiviä sinne :)
tuksu

Kris kirjoitti...

Onpas ihanan näköiset tuolit, ja niin samannäköiset kun teidän muut tuolit!
Oletpas ollut ahkera kutoja! Jäännää ;)

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Netistä tekee välillä hienoja löytöjä !
Täällä kudotaan tiskirättejä :)

Täti ruskea kirjoitti...

Hieno tuolilöytö- nyt jo kuollut pappani kertoi aikanaan, että noita tuoleja kukin teki itse. Teko-ohjeita sai ostaa ja ne kiersivät kädestä käteen tai tehtiin kansalaisopiston työnä. Usein mallissa oli myös pallosomisteita. Mallit eivät olleet erityisen vaativia ja siksi niistä tuli myös suosittuja. Ädilläni on vielä papan tekemä tuoli tai kaksi jäljellä, pöytäkin oli,mutta en muista mihin se mökiltä joutui. Aarteita joka tapauksessa nuo sinunkin tuolisi ja hyvää kotiin pääsivät!
Iloista viikonloppua :) Jaana