tiistai 5. helmikuuta 2013

Siitä on moneksi

 Esittelen teille nyt aikani kuluksi Partylate "kynttiläjalan", josta on moneksi eri somisteilla. Hintansa on tämä tienannut, sillä niin monessa se on jo ollut mukana. Tämä ensimmäinen kuva on prinsessan ristiäisistä.
  Syksynä

jos toisenakin.

 Pääsiäisen aikaan ja
 joulua juhlistamaan.
Pikkupojan ristiäisissä ja niin monessa muussa....Mielikuvitus vain on rajana. Mielessäni jo kuvittelen mitä laittaisin esim. häihin tähän somisteeksi....Ei sen puoleen, että häitä olisi tulossa.....MUTTA sitten joskus:)

JA KIITOS teille laihdutus tsemppauksista:) Heli kyseli, mitä ne vähärasvaisemmat popparit on?...Niitä myydään valmiissa mikropakkauksissa niin kuin arvelitkin:) Ja Jugurttia teen ravattomasta luonnonjugurtista lisään vain hedelmiä tai marjoja. Sisua myös teille kaikille laiduttajille....ajatellaan kesää ja kesävaatteita;)


6 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Tota mä oon haaveillu itelleni ,mutten oo raattinu hinnan takia hankkia :) Se olis kyl tosiaan monikäyttöinen ! Tsemppiä sinne laihdutsrintamalle, ite oon saanu hyvin yliotteen herkuista, toivotaan että se jatkuu koko kevään ♥

Askartelin itte kirjoitti...

Olen myös katsellut tätä, että sitä voi muunnella aina tilanteen mukaan:)

Rita kirjoitti...

Kaunis kynttiläjalka ja taipuu tosiaan moneksi. Ihana!

Irmastiina kirjoitti...

Ensi keskiviikkona tapaan ravintoneuvojan....toivottavasti saan edes muutaman kilon pois...:)
Tuo kynttilänjalka on kyllä monipuolinen.

Kris kirjoitti...

Ihana kynttilänjalka kun sitä voi muunnella noin!

Piipe kirjoitti...

Onpa kaunis ja monipuolinen kynttilänjalka! Tuollainen muunneltavuus on mielenkiintoista. Hyvää kevättalven jatkoa Sinulle ja rakkaillesi!