tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kevät keikkuen tulevi

Vaikka pakkanen paukkuu vielä öisin on päivät olleet ihanan aurinkoisia. Viitta vaille kurahousukelit ovat töissä ajankohtaisia. Ja niiden pukeminen ja riisuminen onkin aikas raskasta puuhaa. Täällä Kivimäessä nautin kevään ensimmäisistä merkeistä, nimittäin vesi tippuu jo räystäistä:) Toin koivunoksia sisälle ja ne ovat jo aukaisseet pienet niin kauniin vihreät lehtensä. Auringon paistaessa näkyy likaiset ikkunat selvemmin mikä saa minut ajattelemaan kevät-kesän juhlaa.....nimittäin lakkiaisia. Neidin mukaan lakki tulee, mutta arvosanat ovat vielä osittain arvoituksia. Olen jo vähän katsellut sillä silmällä lehtiä ja blogeja, että mitä leipomuksia teen itse ja mitä tilaan valmiina. Suunnittelu on niin kiva osa juhlien järjestämistä.

3 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Kurahousukelit on inhottavia. Olin jokunen vuosi, siis 25 vuotta sitten yhden vuoden päiväkodissa töissä ja se oli selälle rankkaa aikaa, pukea pieniä, olla huonoissa asennossa lattia tasossa ym. Olin jo silloin selkökipuinen :(
Ihania on noi juhlien suunnittelut! Eikls se niin mene, että hyvin suunniteltu, on jo puoliksi tehty
Rauhaisaa pääsiäisen aikaa!
-päivi-

PikkuBertta kirjoitti...

Joo,se kurahousu rumpa odottaa minuakin vähänajan kuluttua töissä...jaksaa,jaksaa...

Aurinkoa pääsiäiseesi:)

Marika T. kirjoitti...

Meillä ei ole vielä edes lunta pudonnut katolta tänä talvena! Odottelemme mielenkiinnolla milloin tuo pitkälle yli puolenmetrin kerros rysähtää alas..

Minä odottelen jo niiiiiin kovasti kevättä ja kesää! Odotan, odotan! Minulla on suunnitelmissa remontoida kanilaa ja kanalaa joten haluaisin saada jo puput pihalle pois tieltä! :)