maanantai 25. maaliskuuta 2013

Pääsiäinen lähestyy

Palmusunnuntaina kävi taas tutut rakkaat virpojat:) Vaarin kanssa olimme myös oman seurakuntamme Tuomasmessussa. Tekisi myös mieli käydä Vilppulassa pääsiäisvaellusta katsomassa. Asuimme yli 20 vuotta Vilppulassa, joten siellä on paljon tuttuja esittämässä näitä pääsiäisen ajan tapahtumia. Se järjestetään Ma-ke iltaisin tällä viikolla. Pääsiäisvaellus on hyvin puhutteleva. Pääsiäisvalmisteluja en ole saanut tehtyä, mutta jotakin pientä aion tehdä esim. vaihtaa keväiset tekstiilit ruokailuerkkeriin ja koristella vähän pääsiäistä kotiin. Mämmillä ja greamvanillalla olen jo herkutellut, joten pääsiäisen makuun olen kyllä päässyt:)

 Keskiviikkona muuttaa nuoremman pojan perhe ensimmäiseen omaan kotiinsa. He ostivat kivan rivitalokolmion ja vaari menee auttaan muutossa. Torstaina taidamme mennä uutta kihlaparia onnittelemaan:) Tässä iässä tuo paljon elämänsisältöä aikuiset lapset ja heidän pesueensa. Tapahtuu niin paljon kaikenlaista, että välillä ei meinaa perässä pysyä;)

4 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Ihania elämän rikkauksia ja tapahtumia teillä.
Kyllä omat, aikuiset lapset ja lapsenlapset tuovat sitä eloa ja iloa elämään.
Rauhaisaa pääsiäisen aikaa!
-päivi-

-tarjah- kirjoitti...

Iloisia asioita tiedossa :)

Eija kirjoitti...

Niin mukavia asioita teille on tapahtunut. Onnea :D
Hyvää pääsiäistä.

Marika T. kirjoitti...

Meillä ei ole ikinä käynyt virpojia niiden yhdeksän pääsiäisen aikana kun ollaan tässä asuttu. Olen niiden kyllä jsokus nähnyt kävelevän tonttimme ohitse.. eivät taida uskaltaa tulla meille kun täällä on niin "monta" koiraa.. :)