maanantai 18. maaliskuuta 2013

Neulomista ja terveysjuttuja

Bambu-langasta olen kutonut ja virkannut tiskirättejä. Vihreitä, turkooseja ja valko-turkooseja. Kohta otan yhden koe-käyttöön. Kerron sitten teille kokemuksista:)

Kävin viime viikolla työterveystarkastuksessa ja kuulemassa verikokeiden tuloksia. Kolesteroliarvot ja sokerit olivat hyvät, mutta taas todettiin anemiaa. Nyt otan yöksi rautakapselin ja kuukauden päästä kontrolliin onko siitä ollut apua. Ei ihme, että on väsyttänyt niin kovasti. Työterveyshoitaja määräsi myös lääkäriin, koska verenpaineeni on aina koholla, kun sitä mittaillaan. Haluaisinkin saada sellaisen seurantalaitteen vuorokaudeksi, joka mittailee itsekseen verenpainetta säännöllisesti. Päivällä useimmin ja yöllä harvemmin. Minulla oli sellainen n.15 vuotta sitten käytössä ja silloin verenpaineeni oli normaali. Nyt kun on tullut tuota ikää ja kokoa niin voisi kontrolloida sen uudestaan. Minulla on kyllä itselläni verenpainemittari, mutta kun olen niin hassu, että jännitän sitä mittaamista silloinkin kun itse mittaan. Muuten kaikki oli ihan ok ja nuhteita en saanut painostani enkä likkumattomuudestani tällä kertaa.

Painoni on nyt pysynyt samana ja pudotusta on siis -8kg. Jotenkin motivaatio on ollut nyt hukassa, mutta pääasia, että paino ei vain ala nousemaan. Odotan niin kovasti kevättä, tämä pakkanen alkaa jo riittämään!!!!

Minulla olisi teille yksi rukouspyyntö.....Jos haluat niin rukoilethan puolestani, että Taivaan Isän tahto tapahtuisi siinä asiassa..........En vielä voi kertoa asiaa, mutta ehkä jonakin päivänä:)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pyydat hyvaa asiaa. Rukoilen tanaan. <3
Aussi-mummo

Mia kirjoitti...

Muistan sinua rukouksissani. Ihanaa on, että meitä kuullaan :)

Tsemppiä painonhallintaan. Se on sisua ja jääräpäisyyttä kysyvä projekti. Itse tahkoan saman asian kanssa.

Iloa ja aurinkoa kevääseen!

Irmastiina kirjoitti...

Rukoilen♥

tuksu kirjoitti...

Mammeli: Muistan sinua iltarukouksessani!
Rulous on tärkeä voimavara. On hyvä jättää Taivaan Isän huomaan "ne ratkaisut!"
tuksu

Anonyymi kirjoitti...

Jännä kuulla miltä tuo itsetehty tiskirätti tuntuu ja kestää..

Paljon olet sanut painoa alas ,voi että ,minullakin se ikuisuus projeksti ;(

Onneksi meillä on rukouksia kuuleva JUmala ,tottakai rukoilen asiasi puolesta ,saat nähdä että Taivaan Isän tahto tapahtuu...<3 Aurinkoa päivääsi .T M-L

MaMMeli kirjoitti...

Kiitos <3

Sumi kirjoitti...

Verenpaineen luotettavan mittaustuloksen saaminen onkin hankalaa jos se jännittää. Toivottavasti saat tuon toivomasi mittausjutun. Onnea painonpudotuksesta!
Itse yritän kerätä energiaa ja inspistä moiseen urakkaan...
Anemiasta tuli mieleen että onko sulta koskaan otettu keliakiakokeita verestä? Eräällä tutulla oli jatkuvasti anemiaa ja häneltä löytyi keliakia.

Kaikkea hyvää Sinulle!