keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Ensi kesän markkinat jo mielessä

 Heti kun kevät aurinko on alkanut paistamaan, tulee mieleeni meidän kesäiset markkinat. Jos joku ei muista tai on uusi lukia niin, joka kesä järjestämme meidän vanhassa pihapiirissä Kivimäen markkinat.
Viime kesänä tein kaikenlaista omatekoista myyntiin ja niin aion tehdä tulevanakin kesänä. Osaksi teen samoja mitä viimeksikin esim.maatuska-avainperiä ja -jääkaappimangneetteja, sulkakorviksia kukonsulista ja napeista korviksia. Tietenkin kahvio herkkuineen ja omantilan marjat sekä perunat ovat myös myynnissä, mutta jotakin uuttakin kehittelen. Vielä uudet ideat on muhimassa päässä...Onko sinulla ehdotuksia, mitä juttuja haluaisit maalaismarkkinoilla olevan?

Sairastavat voivat jo hiukan paremmin ja Vaarinkin selkä on jo melko hyvä. Mammelilla alkoi nuha ja toivottavasti se siihen jääkin, että pääsisi vähällä. Kiitos kaikille huolenpidostanne:)

6 kommenttia:

Askartelin itte kirjoitti...

No hyvä, että potilaat voivat jo paremmin. Minusta tuntuu mitä olen seurannut teidän markkinoita, niin siellä on mielestäni kaikkea mitä kuuluu ollakkin:) On ihania kotieläimiä, kaunis pihapiiri ja muutenkin kauniit maisemat, herkkuja ja kaikenlaista ihanaa myytävää:) Harmi vaan kun asun niin kaukana.

Irmastiina kirjoitti...

Pääsisimpä tänä vuonna markkinoille mukaan...:)

Nettimartta kirjoitti...

Puhalletaan pois pipi ja tauti. Puuh. Sinne meni.

Markkinat! Täytyy ihmetellä sun energisyyttäsi.

Pohdiskelija kirjoitti...

Haa!! Mähän keksin itselleni juuri uuden perinteen! Kivimäen markkinat! Kerta jo käyty ja toisellekin olisi aatos tulla... ;)

Tui Tui kirjoitti...

Kiitos tsemppauksista Mammeli! Ja ihanaa kevättä suunnittelun merkeissä, ehkäpä näemme siellä markkinoilla sitten :)

anumorchy kirjoitti...

No jos olisi heinakuun puolella niin paastaisiin kaymaan!