torstai 6. kesäkuuta 2013

Hortensiat kukkii ulkona ja sisällä

 Etupihalle istutimme ison vaaleanpunaisen hortensian.
 Ruokailuerkkerissä kukkii verhokapassa ja
keittiön ikkunassa myös hortensiat. Jotexista löysin tätä kankaana ja valmiina laskosverhona. Tämän kesän kukka taitaa olla mammelilla hortenssia:)

Huomenna onkin jännittävä päivä kun menen sydänlääkärille. Sairaalasta tänään soitettiin ja ihmeteltiin, kun minulta ei otettu alkuviikosta laaja verenkuvaa ja sydänfilmiä. Huomen aamulla kuulemma ne otetaan ennen lääkäriin menoa. Sydänfilmin otan lääkärille sitten mukaan, mutta verikokeiden tulokset lääkäri katsoo sitten jälkikäteen. Jännittää ihan mitä lukemia verenpaineseurantalaite on rekisteröinyt.....Mitään oireita ja vaivojahan minulla ei ole ollut, mutta verenpaineen taso varmistetaan näin, koska aina lääkärin/terveydenhoitajan mitatessa on arvot korkeat. Tähän asti se on ollut valkotakkikammoa, mutta nyt iän ja painon lisääntyessä varmistetaan tilanne.

Ja vielä haluan KIITTÄÄ teitä KAIKKIA, jotka olette käyneet lukemassa ja ehkä KOMMENTOINEETKIN postauksiani!!!! Itse olen ollut niin laiska pitempään, että vaikka olen käynyt lukemassa ihania juttujanne blogeissanne, en ole jaksanut jättää kommenttia. Yritän parantaa tapani!

4 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Toivotaan hyviä uutisia käynnin tiimoilta.
Ihania noi hortensiat ja verhot aivan ihanat, niin kesäiset!
Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!
-päivi-

tarutikki kirjoitti...

Verenpainetauti onkin siitä ikävä, ettei se yleensä oireile millään tavalla. Minä olen syönyt verenpainelääkkeitä reilun kaksi vuotta. Toivotaan, että sinulla on vain valkotakkikammoa.
Mukavaa viikonloppua!

tuksu kirjoitti...

Kauniit hortensiat...ja verhot!
Enkeli mukaasi lääkäriin. Verenpainetauti on vaaraton, KUN SE HOIDETAAN hyvin...älä siis pelästy, jos lääkkeen "joudut" ottamaan!
tuksu

Anonyymi kirjoitti...

mitäs teidän eläintarhalle kuuluu kun on ollut näitä helteitä?meillä haukku kärsii ja kissa senkun naatiskelee että oispa aina näin lämmin.....