lauantai 24. elokuuta 2013

Mukava päivä

Leppoisissa merkeissä tänään vietimme Vaarin kanssa päivän. Toki olisi kotona ollut siivoamista, kun vaatehuoneesta tyhjensimme Neidin kanssa kaikki romut yläkerran aulaan torstai-iltana. Siinä ne nyt valloittaa puoli aulaa. Jotakin on viety roskiin ja kirppikselle, mutta suuri määrä kaikenlaista vaatetavaraa ym. odottaa, että joku ne selvittäisi ja järjestäisi vaatehuoneeseen. Neidin kanssa ihmettelimmekin, että miten noin iso määrä roinaa mahtuu noin pieneen vaatehuoneeseen??? Sekaisin mahtuu paljon paremmin kuin siivottuna, totesimme;)

Aamusta vaari kävi noukkimassa ämpärillisen puolukoita. Sen jälkeen lähdimme kirppikselle viemään tavaraa. Paluumatkalla menimme katsomaan suunnistuskisoja missä esikoinen kilpaili ensimmäistä kertaa. Kuudestatoista rastista oli kuulemma löytänyt 15 ja se on hyvä ihmiseltä, joka eksyy yleensä joka paikassa:) Esikoisemme esikoinen myös kilpaili omassa sarjassaan. Kaksi rastia jäi häneltä löytämättä, mutta kilpailun ulkopuolella kävi vaari pojan kanssa ne hakemassa.

Kisojen jälkeen lähdimme vaarin kanssa ideaparkkiin. Ostin sieltä mieleisiäni lastenvaatteita lastenlapsille ja kävimme Vaarin kanssa syömässä ravintola Martinassa hyvät pihvit sienikastikkeella ja lohkoperunoilla. "Suunnistimme" sitten pikkuperheen luo. Siellä äiti oli pitkästä aikaa päässyt ulos syömään ystäviensä kanssa ja isi ( nuorempi poikamme)oli jäänyt hoitamaan lapsia. Hyvin iskä siellä pärjäsi, mutta mikäs on pärjätessä, kun lapset ovat niin kilttejä ja tyytyväisiä. Tähtisilmän kanssa leikimme pikkuautoilla ja luimme vähän kirjoja. Joimme poikamme kahvia mutakakun ja jätskin kera. Prinsessalle mamma sai syöttää iltapuuroa ja sitten isi laittoi pikkuisen nukkumaan. Tyttö nukahti heti ja tähtisilmä sai vielä vähän aikaa valvoa, kunnes mamma ja vaari lähti kotimatkalle ja isi lähti poikaansa nukuttamaan. Olen niin kiitollinen, kun "pikkuperheella" menee niin hyvin vaikka monen mielestä ovat niin nuoria. Itse ajattelen, että nuori ikä ei ole mikään haitta vaan päinvastoin jos on vastuullinen :) Miniäni onkin mitä ihanin äiti:)

Sekasotku odotti kotona uskollisesti ja huomenna sitten aloitan selvimisen.........Saas sitten nähdä, koska vaatehuone on kunnossa, että voi taas alkaa sekoittamaan;)

2 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Teillä on ollutkin semmonen "laatuaika" viikonloppu!
Ihana oli lukea :)
Mukavaa päivää teille sinne
tuksu

Anonyymi kirjoitti...

Minulla olisi sama urakka edessä - nimittäin se vaatehuoneen siivous. Sinä voit purkaa sen aulaan, mutta mun täytyy purkaa kaikki laatikot ja roinat makuuhuoneeseen tai olkkariin.
Huokaus...!
-MUR-MUR-