maanantai 23. syyskuuta 2013

Raitoja elämässä ja matossaEnsimmäiset syysistutukset on sitten Kivimäessä tehty. Sisääntulon molemmin puolin laittelin callonat ja katajanoksia.


Ihanan löydön löysin kirppikseltä vain 6€! Matto on NIIN mieleiseni ja n. 2,3m pitkä. Rakastan räsymattoja ja haluaisin kutoa joskus niitä kaikkien läheisten vanhoista vaatteista. Niitä sitten kiikkustuolissa katselisin ja miettisin, että tuokin raita on sen ja sen mekosta:)
Perjantaina opiskelija tuli kotiin ja käytiin Ikeasssa. Ikea ei oikein ole minun kauppani, mutta n.1-2 vuodessa siellä käyn. tällä kertaa Neiti osti kämppäänsä tarpeellisia ja vähän tarpeettomiakin jutskia. Mammelin mukaan tuli tuo suloinen kilipariskunta, keittiöpyyhkeet, harmaata pellavakangasta, teehaudutin ja tyynyliinoja. Joku voi saada painettuja tyynyliinoja joulupukilta;)

Sunnuntaina olimmekin lapsenlikkana nuoremmanpoikamme lapsille. Nuoret lähtivät Helsinkiin kuuntelemaan ja katselemaan Cheekkiä. Meillä oli helppo ja mukava päivä. A ja H ovat niin kilttejä ja nauravia lapsia, että Mammalle ja Vaarille ei tullut edes hiki;) A vain totesi myöhemmin isälleen, että voisiko hän opettaa vaarille ja mammalle miten Dvd laitetaan päälle;) H taas on uskomaton neiti syömään, mitä ei tuosta sirosta tytöstä ulkoapäin huomaisi. Illalla mamma laittoi pikku-prinsessan sänkyynsä ja sinne kulta nukahti itsekseen tyytyväisenä. a halusi odottaa isiä, että isi tulisi viereen nukkumaan:)

Tuollaisia raitoja tuli viikonloppuna mammelin mielen raitoihin......Suloisia kirjavia elämän-raitoja:)

6 kommenttia:

elina kirjoitti...

Nyt on mattojen aika. Olen jo useammassa blogissa törmännyt ihaniin räsymattoihin ja omassanikin niitä esitelly.
Kyllä mummoilu on mukavaa:)

mummeli kirjoitti...

Voi, teillä suloinen sunnuntai. Joskus on ikävä niitä aikoja kun laastenlapset ilollaan mummulan tuvan täytti. ne ajat on nyt takanapäin, mutta suku jatkuu! 7 lapsenlapsen lapsi näkee keväällä päivänvalon. Vauh, mikä ilo.

suvi kirjoitti...

minäkin rakastan räsymattoja,ja meillä niitä pidetään vain juhlissa lattialla.Allergian takia ovat muutoin varastossa,nuo mummuni ihanat raita-matot vanhoista vaatteista kudotut.

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana viikonloppu mammelilla!
Ja tosi kauniin räsymaton olet löytänyt ja sanoisinko, että ilmaiseksi...:)

Marika kirjoitti...

Minulla on uusi blogi!
Olet tervetullut :)
http://monnisway.blogspot.fi/

Marika kirjoitti...

Muokkaus: http://monninmatka.blogspot.fi/ :)