torstai 12. syyskuuta 2013

Touhuja pikku-kullan kanssa

 Pikku-puuhapete oli mammalla ja vaarilla hoidossa tiistaina. Perunapelolla löytyi hauskaa tekemistä kun maasta löytyi perunaa ja
 niitä sai sitten laittaa ämpäriin.
 Joka kerta kun peruna putosi ämpäriin, poika sanoi kovalla äänellä:" NOIN".
 Tämä pikkumies rakastaa eläimiä. Niitä käydään katsomassa aina, kun hän käy mammalassa. Eläinkirjat ovat hänen suosikki kirjojaan ja niitä pitää lukea niin, että hän peruuttaa kirjan kanssa aikuisen syliin. Hän on niin kehittynyt nopeasti vaikka on vasta 1,5 vuotias. Sanavarasto kehityy joka päivä. Eläinten äänistä hän osaa jo kukko kiekuu, kot kot, röh röh, mää, hau hau, miau, muu ja ihahaa:)
Vaari aina osaa noukkia nuo pisteet;) Vaikka mamma syöttää, pesee kakkavaipat ja juoksee pojan perässä niin vaari se ottaa aina pisteet kotiin kaikilla mukavilla touhuilla. Kuka poika voi vastustaa polkuautolla ajamista?

6 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Voi ompas pikkuinenkin jo iso poika...:)

mummeli kirjoitti...

Ihana sarja kuvia pikkumiehestä. Pieni kasvaa kohisten, toisaalta ihanaa kun kehittyvät mutta toisaalta haikeaa, ne kun vauvat ovat niin ihania.

suvi kirjoitti...

kyllä pikku-miehen kelpaa hyvässä hoidossa <3 ihana,pikku apulainen <3

Kirsti kirjoitti...

Ihanat kuvat pikku-miehestä ♥

Anonyymi kirjoitti...

voi sitä pikkuista. tuohon kun itekkin joku päivä pääsisi että saisi touhuta LASTENLASTEN kanssa.silloin kun sitä aikaa yleensä löytyy kumma kyllä.kun työkavereitakin kuuntelee....

tupu hannele kirjoitti...

Näinhän se menee!Mutta meillä ovat lapset sanoneet,että saa antaa vaikka valmisruokia lapsille,niin jää aikaa muuhunkin kuin ruoan laittoon.Se on vaan vaikeaa toeuttaa,kun on tottunut itse valmistamaan alusta loppuun ruoat.