perjantai 13. syyskuuta 2013

Mieleistä puuhaa

Olen jo alkanut sunnittelemaan joulumyyjäisiin myytäviä juttuja. Ajattelin, että teen sellaisia tuotteita mitä voin itse antaa joulumuistamiseksi jos eivät myyjäisissä tee kauppaansa. Sytyke ruusuja olen tehnyt nyt 60 kpl. Kuva ei oikein tee oikeutta ruusuille, olen ripotellut kulta, hopea tai punaista kiillettä niiden päälle. Ajattelin pakata ne sellofaaniin 6 kpl samaan.

Olen tällä viikolla myös painanut vitagekuvia kankaaseen ja ommellut niistä pusseja pitsin kanssa ja ilman. Ajattelin tehdä myös omatekoista saippuaa kauniisiin muotteihin ja niitä voi sitten ostaa sellofaanissa tai kangaspusseissa. Muitakin ideoita vielä muhii päässä ja ajattelin toteuttaa ne hyvissä ajoin, sillä kun saan kehräämöstä lankani alan kutomaan lapsenlapsille sukkia innolla ja tuskin muuhun enää jää aikaa. Tänään kun vietiin villat kehräämöön tunsin "tytöistäni" ylpeyttä. Niin hyvälaatuista villaa ne ovat mammalle tuottaneet yhteensä n.15kg( 4 vuodessa). Vähän enemmänkin on villaa tullut, sillä olenhan käyttänyt sitä huovutustöihinikin. Kehräämössä sanottiin, että lankaa tulee tuosta määrästä n.60-80% riippuu kuulemma onko joukossa huopunutta tai muuten käyttökelvotonta. Siitä olen varma, että kun saan langat käsini tunnen suurta onnea....etten sanois rakkautta:)

Sanoin muuten vaarille lomaviikon päätteeksi, että kahdesta syystä käyn töissä: " Rahan takia ja sen, että silloin tuntuu perjantai perjantailta" Olen kyllä oikein hyvä viettämään lomaa, se taitaa olla minun vahvuuteni ;)
MuKaVaA PeRjAnTaI-iLtAa!!!

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Varmasti upea tunne kun saat käsiin ihan omia lankoja!

Mä en voi sanoa työn suhteen samaa, että perjantai tuntuu perjantailta. Tässä työssä kun useimmiten on töitä myös lauantaina ja sunnuntainakin... (tyhmää)

Mutta nyt alkoi mulla uudet ajat, tai siis alkaa maanantaina. Sitten pääasiassa opiskelen, töitä teen vaan "sivubisneksenä". Varmaan aika outoa alkuun!!

Marikki kirjoitti...

Kiva Mammeli, kun kävit kylässä pitkästä aikaa!♥
Olen täällä piipahdellut, mutta viestiä on tullut jätetttyä harvakseltaan:( Elämä vie....Sinä ymmärrät!♥:)

Minulla on ihan uudet työkuviot, en ole enää siellä, mistä paikasta viimeksi juttelimme...Olen kotikaupungissani töissä, vakituinen myös, muttei ihan samaa työtä kuin olen viimeksi tehnyt, melkein...Tein siitä postauksenkin tässä hiljattain...Olen hyvin tyytyväinen!:))Isä kuuuli ja järjesti, kaiken!♥

Siunausta ja iloa syksyysi, Mammeli!♥

mustakissa kirjoitti...

Tuntuu varmasti hienolta pidellä omia lankoja käsissään:) Ja siitä hyvästä tytöt saavat varmasti muutaman herkkukorppusen,,,,