torstai 24. huhtikuuta 2014

KANALAN UUTISIA

 Mitäs meidän Vaari nyt tuolta laatikosta kaivaa?
 Kappas vaan meidän uudet kananeidit tulivat tänään! Meidän piti ottaa 3 uutta kanaa, mutta 4 sitten otettiin, kun myyjällä oli ylimääräisiä.
 Meidän entiset kanat alkavat olemaan jo mummuiässä, joten nuorempia piti saada laumaan.Nämä uudet Kanaset saivat rannerenkaat jalkoihinsa. Lenksukan ylimääräinen osa leikattiin pois sivuleikkureilla. Vaari keksi, että laitetaan kanoille nimet, jotka alkavat sillä kirjaimella, millä kunkin kanan rannerenkaan väri on;)
 Neiti oranssi on Olga, Neiti sininen Salli, neiti vihreä Vappu ja neiti keltainen Kerttu. Vaari keksi muut, mutta minä keksin Sallin. Arvatkaapas miksi? No siksi, kun Sallillista tuli ensimmäisenä ROUVA. Salli siis salli Armaan ensimmäisenä lähelleen;))
 Armas ihmettelee, että mitä ihmettä tapahtuu?
 Uusia vaimoja tulossa huh, huh! Entisetkin vaimot on hankala pitää kurissa:)
 Uusia asukkaita pelottaa ja ne menevät häkin nurkkaan.
Vanhat rouvat ilkeilevät nuorikoille ja kiukuttelevat. Kävimme illalla katsomassa onko nuorikot päässeet orrelle vanhojen muijien ja Armaan joukkoon. Ei ollut ei!!??? Uudet asukkaat värjöttelivät nelistään ulkohäkissä. Menin kanalaan ja vaari ohjasi uudet tytöt ulkoluukusta sisälle kanalaan ja mammeli oli niitä vastassa. Lopulta jätimme koko porukan keskenään eläinsuojaamme ja toivomme, että vaimot uudet ja vanhat! rauhoittuu yöpuulle!

5 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Eikös sitä vanhat muijat tuppaa muuallakin ärhentelemään uusille kilpailijattarilleen? Toivottavasti eivät sentään kynsi silmiä päästä, vaan tottuvat pian toisiinsa.

mummeli kirjoitti...

Vanhat kanat saattaa jopa verille nuorimmat nokkia, eivät ole herkkiä sopeutumaan uusiin. Mutta llulisi niiden sopeutuvan kuitenkin yhteen ja samaa asuinalaan.

Eeviregina kirjoitti...

On siinä Armaalla hommia,kun tuollaisen haaremin valtias on!
Meidän naapuriin on tulossa kaksi kesälammasta. Saa nähdä, kuinka aikaisin ne meitä aamulla herättelee?
Touhukasta loppukuuta teille!

Jannen Kuvia ja Kuulumisia kirjoitti...

Tosi hauska homma :-D

Helmi Nainen kirjoitti...

Mainio tarina Salli-nimellä :-D
Kanat on suloisia, mäkin haluan, sitten joskus, jossakin, johonkin... ♥