tiistai 1. heinäkuuta 2014

Ensimmäiset lomapäivät

 Sunnuntaina olimme siskoni ja hänen miehensä, äitini ja isäpuoleni sekä vaari ja minä Pyynikin kesäteatterissa. Ilma oli suorastaan hyytävä ja siksi kesäteatterikokemus ei päätä huimannut. Näytelmä myös oli liian tuttu telkkarista. Olisin tykännyt, että siinä olisi kiroiltu vähemmän, sillä juoni ei siitä olisi silti muuttunut.
 Näytelmän jälkeen menimme äidin ja isäpuolen luokse syömään ja juomaan kahvit. Nappasin kuvia heidän terassiltaan. He asuvat Tampereella rivitalossa ja rakennuttivat takapihalleen ison katetun terassin, joka toimii ihanana kesähuoneena jos vain säät sallisivat.
Kukat he ovat saaneet kukkimaan kauniisti kylmästä säästä huolimatta.
 
Kotiin tullessamme toimme mukanamme pirteän pojan.
 Hän tuli vaaria ja mammaa auttamaan puiden haussa, eläinten hoitamisessa ja
 muissa hommissa.
Reipas miehenalku nukkui mamman vieressä hyvin, vaikka illalla vähän alkoi mietityttämään aaveet;) Mamma sitten kertoi niitä olevan vain saduissa ja alkoi laulamaan tuttuja lauluja. Uni yllätti tähtisilmän ja iloinen hymy oli mammaa aamulla vastassa kun mamma sai silmänsä auki;)

3 kommenttia:

Titti kirjoitti...

Oi, miten upeat amppelit!♡

Kirsti kirjoitti...

Onpa kaunis terassa ja kukat :)

Jonneli kirjoitti...

Kauniit terassiamppelit ja terassi!
Mekin olimme sunnuntai-iltana katsomassa Kuortaneella kesäteatterinäytelmää, jossa mm. mumminikin näytteli. Näytelmä oli hauska, mutta oli myös todella kylmä! Aluksi vielä tarkeni, mutta yhtäkkiä tuli tosi hyytävää ja ei tiennyt miten päin olisi istunut.