lauantai 11. lokakuuta 2014

Ekoleikkurit käy


 Hilma, Siiri, Urho ja
 Manu laitettiin tänään takapihallemme ruohoa leikkaamaan. Ruoho toimii polttoaineena ja samalla meidän kullat lannottaa nurmikon:)
Nuppu toipuu hiljalleen traumastaan nukkumalla, syömällä, mamman hellittelyllä sekä
NUKKUMALLA siis Nuppu on tosi väsynyt. Vähän pelkään, että jättääkö pitkä ravinnottomuus ja nesteettömyys jotakin vammoja? Tänään leikkasin Nupulta varovasti takkuja pois, mutta mitenkään muuten en ole sitä häirinnyt. Keskenämme toipilaan kanssa on kyllä "keskusteltu"kauhukokemuksesta" ja se on palkinnut minun ymmärtämykseni kehräämällä:)

KIITOS kaikille myötäelämisestä toivoo Nuppu ja mammeli:))

6 kommenttia:

Marikki kirjoitti...

Pitkästä aikaa blogimaailmassa:)

Luin Nupusta...Voi, mikä tarina!!:(
MUTTA IHANAA, Nuppu selvisi!!!:))))
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Todella oli ONNEN PÄIVä, kun Nuppu tuli takaisin kotiin!:))
Suloinen Nuppu!!

Mammeli, oikein mukavaa syksyä sinne Kivimäkeen teille kaikille!!

Taivaan Isän siunausta loppuvuoteenkin!♥


Halaten Marikki

Anonyymi kirjoitti...

Voi pientä Nuppua! Toivotaan, ettei mitään vakavampaa ole kyseessä, vaan vahvistuu pikkuhiljaa hyvässä hoidossa. t. Ella

Lovviisa kirjoitti...

Oikein sommaa sunnuntaita sinne kaikille ! Ihan täällä kyynel vierähti kun Nupun tarinaa luin. Onneksi kissoillakin kulukee ne omat enkelit mukana :)

Kristina Österberg kirjoitti...

Moikka :) Nuppu ei ole varmaan kauheasti nukkunut siellä siilossa... Hoitakaa hänet rakkaudella ja herkuilla niin varmasti toipuu! Ihanat ekoleikkurit!
Terveisiä teille kaikille <3

mustakissa kirjoitti...

Tuollaiset ruohonleikkurit onkin parhaita, ja taatusti ekologisia!

Voi Nuppua! Kun meidän Nekku palasi sen viiden viikon retken jälkeen, se ei suostunut viikkoon menemään edes ulos käymään. Söi vain ja nukkui, kertoi tarinoitaan kyhnäsi ja nukkui. Kyllä kissa on sen verran sitkeää sorttia, että varmasti siitä hiljalleen toipuu.
Pikku ressu.<3 Rapsutuksia muruselle.

Villiviini kirjoitti...

Voi pientä, kiva että löytyi. Kannattaisiko käyttää se eläinlääkärissä saamassa lisänesteytystä ja jonkun vitamiinipiikin vai tuoko se ressukalle lisää traumoja? Toisaalta kyllä hellyys ja rakkaus ja paijaus parantavatkin.