keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Oma koti kullan kallis

 Meidän rakas Nuppu palasi tänään kotiin nälkäisenä, janoisena ja laihtuneena.
 Sain eilen illalla soiton, että naapurin myllyn viljasiilossa jossakin suppilossa oli ollut kissa. Kissa oli surkeana huutanut ja isäntä oli jonkun lankun avulla pelastanut kissan sieltä. Kissa oli kauhuissaan juossut kuulemma pakoon ulos.

Me vaarin kanssa sitten mentiin taskulampun kanssa ulos huutelemaan ja etsimään, josko se olisi ollut Nuppumme. Kissaa ei näkynyt eikä kuulunut. Aamullakin menin ennen töihin lähtöä huutelemaan kisua, mutta sitä ei vaan tullut näkyviin.
 Tänä iltana se sitten tuli takapihan terassille tutusti naukumaan. Mikä onnenpäivä:) Nyt se on puskenut, maukunut, syönyt ja juonut vuorotellen. Ensimmäisenä se meni Almaa puskemaan:) Pitkä karvaisena näyttää ihan melko normaalilta, mutta kun kädellä tunnustelee on selkäranka vain jäljellä ja luut tuntuvat ihan joka paikassa. Melkein 3 viikkoa se ressu on luultavasti ollut siellä suppilossa.
Voi rakas ihanaa kun tulit kotiin:)

12 kommenttia:

mimon mami kirjoitti...

Ihanaa, että löytyi ja löysi takaisin kotiin!

Helmi Nainen kirjoitti...

Voi Pientä!!!! Ihan kyynel silmässä ajattelen, miten hädissään se on ollut... Onneksi sillä on rakastava isäntäväki, joka taatusti paijaa ja herkuttaa sen nyt kuntoon! <3

Sesse kirjoitti...

Ihanaa, että Nuppu palasi <3

mustakissa kirjoitti...

Voi pientä!! Onneksi sen surku kuultiin ja se pääsi pois ja kotiin. Nyt varmasti maistuu ruoka, uni ja hellyys. Rapsutuksia täältäkin Nupulle.

Kristina Österberg kirjoitti...

Minulle tulee kyyneleitä silmiin kun luen kisusta <3 Ihanaa että pääsi pois sieltä siilosta! Oli varmaan niin peloissaan kun pääsi sieltä pois ettei heti löytänyt kotiin!

Katja kirjoitti...

Voi miten iloinen uutinen!

Sari kirjoitti...

Voi kuinka ihanaa!!!! Onneksi löytyi vankipaikastaan! <3<3

Anonyymi kirjoitti...

Voi pientä kullanNuppua. Ihanaa, että pelastui vankilastaan ja palasi kotiinsa <3

Anonyymi kirjoitti...

Mukava uutinen, että Nuppu löytyi! On ollut varmaan kova koettelemus olla siellä yksin peloissaan ja nälissään. Hyvä, että pelastui. Marjuska

Sari N. kirjoitti...

Voi kuinka täpärä pelastuminen.Onnea tarvittiin tähänkin vahinkoon.Itsellämme kanssa monenmoista eläintä ollut menneinä vuosina sekä vieläkin ilonamme.

Unelma kirjoitti...

Voi hyvänen aika mikä seikkailu Nupulla on ollut. Toivotaan hyvää toipumista kisulille.

Arkirakkaus kirjoitti...

Voi toista. On varmasti ollut kissalle kauhunhetkiä. Ilman ruokaa kissakin pärjää jonku aikaa, mutta nestevajaus ei tee sisäelimille hyvää. Toivotaan, että hän selviytyy ja vahvistuu.