torstai 23. lokakuuta 2014

Kuopukset

Tässä pitää vauvaa sylissään ylpeä 6 lapsen täti :) Pikkuinen pitää käsiä suloisesti edessään ja on varmasti masussa tottunut siihen. Tiistana pääsi vauva ja äiti jo kotiin ja arki on alkanut sujumaan yllättävän hyvin.Vauva on tyytyväinen kun saa rintamaitoa ja unta. Isommat pojat ovat suhtautuneet pikkuveljeen ihan luonnollisesti, mutta 2,5v on vähän äidistä mustasukkainen, kun on tottunut olemaan paljon äidin sylissä ja nyt siinä on vauvakin. Ensimmäinen yö kotona meni vauvalla hyvin, mutta 2,5v huusi kuulemma melkein koko yön kun ei päässyt äidin viereen. Nyt on vauva vieressä ja veikan pinnasänky äidin sängyssä kiinni, joten äiti voi antaa vaikka käden hätätilassa veikalle.

Meidän omat lapset ovat nukkuneet paljon meidän vieressä ja pääasia on ollut aina se, että järjestelyt ovat olleet sellaiset, että mahdollisimman moni saa nukuttua;) Välillä oli 2x2 vesisängyssämme kuusi ihmistä ja koira. Yksi kauneimmista kiitoksista onkin ollut se kun esikoinen sanoi kerran aikuisena, että ei muista, että koskaan olisi kielletty tulemasta vanhempien viereen. Se kiitos tuntui hyvälle. Ajattelin silloin kun lapsetolivat pieniä, että tulee aika, että lapsemme eivät enää halua tulla isin ja äidin kainaloon....No nyt se on tullut sillä he viihtyvät nyt jonkun muun kainalossa paremmin kuin meidän;)

Minusta tuo yllä oleva kuva on ihana tunnelmaltaan...siinä on minun ja tyttären rakkaat kuopukset ikäeroa 20 vuotta :)

6 kommenttia:

Mirstaakkeli kirjoitti...

♥♥♥♥

Anonyymi kirjoitti...

Meidän 3,5 v poika tulee lähes joka yö meidän viereen.usein kuuluu"haluu isin viereen nukkumaan"ei kais e enää armeijaikäisnä tule:)Hanna

Anonyymi kirjoitti...

Hei Mammeli ja koko perhe! Paljon onnea ja Taivaan Isän siunausta teille kaikille pienen pojan syntymän johdosta!
Samanlaiset nukkumajärjestelyt on meilläkin olleet kuin teillä ja hyvin ovat lapset oppineet nukkumaan itsekseenkin, kun ovat siihen valmiita olleet (nyt jo täysi-ikäisiä minullakin kaikki):)
Heta

MaMMeli kirjoitti...

Hei Heta!
Kiva kun kävit täällä:) Kiitos onnitteluista ja Siunauksen toivotuksesta<3 Vaari täällä on niin kehunut Sinua ja sanoi, että kun seuraavan kerran tulet tuonne naapuriin töihin niin mekin tulemme kuuntelemaan! Siunausta sinulle ja perheellesi!

Irene kirjoitti...

Onnea kuuden lapsen isoäidille!
On se niin hieno hetki, kun uusi tulokas liittyy perheeseen.

TinyAngel kirjoitti...

Ihana ihana suloinen ja pikkuinen. Onnea!