sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Monenmoista

Kaikenlaista mukavaa tohinaa on luvassa lähiaikoina. Ensiksi vietetään ensi viikonloppuna esikoislaspsenlapsen 11-vuotissynttäreitä. Siitä viikon päästä Tähtisilmän 4v ja Prinsessan 2v synttäreitä. Isiä, Vaaria ja Pappoja juhlitaan sitten taas Isänpäivänä. Lastenlasten kanssa piparitalkoot on marraskuun lopussa. Pikkuisen ristiäisetkin on varmaan ennen joulua.

SITTEN on marraskuun puolessa välissä Pirkkahallissa KÄDENTAITOMESSUT, JIPII!!!! Voi että nautin kierrellä, katsella ja ihailla kaikkea kaunista siellä. Toivon tapaavani tuttuja ja blogikavereita!!! Marjuska ja muut ihanaiset sovitaan vaikka sähköpostissa missä siellä tavattais ja käytäis kahvittelemassa:)

3 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Meilläkin on näin syksymmällä synttäreitä. Miehellä oli viime viikolla, mulla marraskuun lopulla ja isällä joulukuussa. Ja se isäinpäivä tietty.
Mun messuilut menee aina vaan sivu suun, aiemmin syksyllä en päässyt ja nyt näyttää Tamperekin menevän ohi matkan takia. Onneksi on niin paljon ohjeita ja ideoita blogeissa, lehdissä ja kirjoissa, jospa ne riittää nyt!
Mukavia lokakuun loppuja mammelille ja perheelle!

mummeli kirjoitti...

Teillä eletään ihanaa aikaa kun niin monta lastenlasta häärii välillä teillä. Muistan itseltä sen ajan yhtenä elämän parhaista, aina oli joku tulossa mummulaan.

Unelma kirjoitti...

Kaikenlaista mukavaa teillä onkin tiedossa.
Sinne kädentaidon messuille tekisi mieli lähteä. On tuota keittiöremppaa täällä, jospa se jo valmistuukin messujen alla.