maanantai 26. tammikuuta 2015

Kesäikävä

Minulle vuoden hankalimmat kuukaudet ovat tammi- ja helmikuu. Elämä on jotenkin puurtamista paikoillaan. Muista vuodenajoista tykkään ja tuntuu, että luonnossakin tapahtuu koko ajan jotakin paitsi sydäntalvella.Vaari taas ei oikein ole loka- ja marraskuun kaveri, koska hän on vähän taipuvainen kaamosmasennukseen. Tammi- ja helmikuu on taas vaarin mieleen jos vain hiihtokelejä piisaa:) Kevättä täällä jo kovasti kaivataan ja kesää ikävöidään. Eläintenkin puolesta surettaa kun joutuvat olemaan sisällä pienissä tiloissa. Kevättä siis odottaa kanalanväkikin, lampaat ja vuohet.

Minua niin liikutti kun vaari oli soittanut tänään nuoremmalle pojalle, joka oli oli kertonut, että Prinsessalla menee hyvin uudessa päiväkodissa, mutta Tähtisilmä ikävöi äitiä ja isää paljon päivän aikana. Nyt oli sitten hänelle annettu isin ja äidin valokuvat mukaan hoitoon. Ne kädessä hän oli tänään jäänyt jo paremmin hoitoon ja niitä katsellut aina välillä kun ikävä vaivasi. Voi pikkuista!

6 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

En minäkään tykkää talven kuukausista. Liikaa lunta, pakkasia, pimeää ja masentavaa. En tykkää yhtään lumitöistä enkä talviurheilusta. Pakkasia jos on pakko olla, niin -5 astetta korkeintaan.
Tänä talvena on pari matkaa Lappiin, mitenköhän selviän!
Onneksi saan Israelinmatkasta vähän ensiapua kesäikävään. Ja pianhan me ollaan jo helmikuussa!

anumorchy kirjoitti...

Jospa kokeilisitte jotain etelan aurinkomatkaa talven keskella. Se katkaisisi pitkan pimean ja varastoonkin keraytyisi aurinkoenergiaa lopputalvea varten.

Unelma kirjoitti...

Pian tämä talvi on taas voitettu ja kevään aurinko lämmittää mieltä ja sydäntä.

Villa Kardemumma kirjoitti...

Kohta on kevät,onneksi! Meillä auttaa talvisynkkyyteen kirkasvalolamput ylä- ja alakerrassa. Suosittelen!

YÖKKÖ... kirjoitti...

Ai kuinka ihania kesäkuvia, sais kesä jo tulla, mutta lunta sataa vaan joka päivä lisää :(

MaMMeli kirjoitti...

kIITOS PIRISTÄVISTÄ KOMMENTEISTA :)