maanantai 2. helmikuuta 2015

Mamman pikkumurut

 Nämä 4 on mamman ja Vaarin nuorimmat lapsenlapset. Prinsessa,joka on topakka neiti:) Tässä hän toimii lääkärinä. Veli ja serkkupojat jäävät toiseksi, kun tämä tyttö tahtoo;)
 Tähtisilmä, joka on syvällinen ja ajatteleva:) Usein saa mamman silmiin kyyneleet, kun osaa puhua niin kauniita asioita!
Valloittava V, joka leikkii ja hassuttelee sekä Pikku A, joka 3kk täytettyään on alkanut tarkkailemaan kaikkia ympärillään.

Tänään kysyin 4-vuotias hoitolapsi, että ootko sää vanha? Johon minä, että sopivasti oon. Sitten tyttö kysyi, että ootko jo mummu? Vastasin, että oon 6 lapsen mummu! Tyttö tokas, että oot sää sitten vanha;)

5 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Söpöset mummunmussukat...Me jo niin koiruuven kanssa höppänöitä, saas nähä kun saahaan noita lapsenlapsia :)

Villa Kardemumma kirjoitti...

Voi suloisuus näitä pikkuisia!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä vain teillä on vakuuttava lääkäri siellä :D Ja Tähtisilmähän on kuin ilmetty vaari (ja vaarihan on tunnetusti komea mies :) Liinaharjainen pikku-V. on kuin Vaahteranmäen Eemeli. Liekö yhtä vauhdikaskin? Ainakin pikku-A. taitaa jo ihailla isoa veljeään :)
Ihan parhaita tällaiset murut! Kyllä mammelin kelpaa heitä esitelläkin. t. Ella

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin katselin että Tähtisilmä on ihan kuin vaari, muutkin näkee saman :) Ihana blogi, niin ihanaa elämää rakastavan Taivaan Isän huomassa. Paikoitellen mennään niin liki, minulla neljä lasta, lasten hoitaja ja sama Taivaan Tsä turvana! t. Piska

MaMMeli kirjoitti...

Hihii, kyllä minäkin nään Tähtisilmässä vaaria, sillä Isänsä on ihan samasta puusta veistetty kuin vaari...Laitampa joku kerta kuvan missä on isä ja poika.