lauantai 28. helmikuuta 2015

Ompas vaikeeta

meinaan tuo pikkuhaukun nimen päättäminen. Lapsillekkin aikoinaan oli helpompi keksiä nimet ;) No, tänä iltana sitten päätämme vaarin kanssa, että onko nimi se vai se vai kenties se...... No hyvin minut tunnette, koska monta ehdottamaanne nimeä on harkittu ja myös tuleva nimi on joku jo ehdottamistanne.......Monta on myös ihanaa nimeä, jota en halua laittaa, koska tätini, siskoni lapsenlapsi tai joku muu tuttu on sen niminen. Myös Martta nimi olisi muuten ollut vahvoilla, mutta kun se on kuulemma varattu, jos sattuu tyttövauva joskus sukuun;) No huomenna julkaisen voittajan/voittajat!

Olen varmaan ennenkin puhunut tästä huonosta ja aikaa vievästä paheestani. Nimittäin laitan paljon tavaroitani talteen mitä en sitten löydä. Haen joka päivä jotakin "tallessa" olevaa ja siihen hukkuu viikossa hirveästi aikaa. Mikään ei ole lopullisesti hukkunut, mutta kun tarvitsisin jotakin tiettyä juttua joudun mylläämään kaikki paikat ja sitten on taas kaikki sekaisin. Hakiessani on muka aina kiire ja en laita tavaroita paikoilleen vaan työnnän ne takaisin kaappeihin ja laatikoihin. Sitten kun ne taas siivoan löydän kaikenlaista hukassa ollutta......huh huh! Vaarin ei auta mennä laatikoille tai kaappiini koska ne pian putoo sieltä hänen syliinsä ja sitten alkaa huuto, joka muistuttaa Vaahteramäen Eemelin isän  huutoa;) Nyt tänään on hukassa Näpsässä tekemät koruni, jotka ajattelin viimeistellä kevään näyttelyä varten. Kaikki mahdolliset paikat on jo tutkittu paitsi vaatehuone......No nyt sitten sitä mylläämään olisiko ne siellä TALLESSA ;)

2 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Onpa lohduttavaa, että muillakin on tavarat "varmassa tallessa".
Mies usein hermostuu, jos joku juttu on hukassa ja minä lohdutan, että varmasti se on täällä talon sisällä ja joskus löytyy...
Meillä on todella harmaa ja tihkusateinen päivä, tulispa ensi viikolla ihana auringonpaiste!

Villa Kardemumma kirjoitti...

Minulla on tänään olleet hukassa vain silmälasit, lompakko ja maitokahvikuppi:)