maanantai 6. huhtikuuta 2015

Niitä näitä

Näin se Pääsiäinenkin on taas vietetty ja arki alkaa huomenna, kun aamulla klo: 8.00 mammeli tarjoilee lapsille päiväkodissa aamupalaa. Työviikko on 4 päivän mittainen, joten eiköhän sen jaksa ja sitten ollaan taas pikkuisen lähempänä aurinkoista kevättä :)

Tänään vietettiin naapurissa 3-vuotis synttäreitä. Mammelilta oli toivottu Turtles-miekkoja ja onneksi mamma ne lahjaksi löysi. Vieraita oli paljon ja menoa riitti!!! Esikoinen ja Neiti leipoivat synttäreille monenlaisia herkkuja ja niitä sitten maisteltiin kilpaa;) Synttärisankari on niin rakas ja mainio)
Niin kuulkaas en ole muistanutkaan kertoa vaikka lupasin Neidin kesätyöpaikasta. Neidistä tulee ainakin joulukuuhun asti pankkitäti;) Kesätyö ja työharjoittelu opiskeluun liittyvä järjestyi hienosti naapurikaupungin pankista ja saamme pitää Neidin kotona yli puoli vuotta :))) Työsopimus on tehty ja työt alkaa toukokuussa. Pankkineidin pitää hankkia parit kengät ja muutama asiallinen asu :)

2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Voi kuinka hienoa! Onnittelut kesätyöpaikasta neidille. :)

Jannen Kuvia ja Kuulumisia kirjoitti...

Onnee neidille, tossa kuvassa olevassa asussa pankin asiakasmäärä varmaan moninkertaistuu :-D Sannilta, Fannilta ja eläinsujelutapauksena mulle tulleelta kissalta Lotalta sinne terkkui. -janne- & co