perjantai 15. toukokuuta 2015

Puutkin palelee

 Katselin meidän kirsikka- ,luumu-, ja omenapuita ja ne näytti surkeilta. Ihan niin kuin nekin palelisi. Lehdet ovat alullaan, mutta eivät uskalla tulla loistoonsa kun on niin kylmä. En muista näin kylmää toukokuuta. Yhtään terassikahveitakaan ei olla päästy juomaan.
Kuvakollaasi Lyylistä ja sen aarteesta kävystä :) Lyyli on pirteä ja iloinen haukku. Keskiviikkona se sai ensimmäisen rokotuksensa ja oli lääkärissä kiltisti. Vaarin pyysin lääkäriin mukaan kun oli "lapsen" eka neuvola ;) Kuukauden päästä on sitten toinen rokotus.

Mukavaa viikonloppua kaikille ja nauttikaa säästä huolimatta!

2 kommenttia:

Villakaardemumma kirjoitti...

Eikö ole kurjaa tämä kylmyys! Jatkuva pieni vilunuha on seurana, kun kylmyyden lisäksi roiskuttelee vettä...
Meidän lähellä on ihana joenvarsikahvila, jonka terassilla normaalisti käymme toukokuussa jo usein sunnuntaikahvilla. Nyt hytisyttää ajatellakaan!

Elämän Helmiä kirjoitti...

Eikö vaan olekin kylmää! Olenkin sanonut, että olen syntynyt väärään maahan tämän kylmyyden vuoksi. Odotan niin auringon paahtavaa lämpöä, enkä ikinä valita kuumuudesta, Suomessa saa palella ihan tarpeeksi.
Olen jo ostanut kukkia ulos ja illalla keräsin ne kasaan ja peittelin lakanalla, kun lupasi kylmää yötä.
Viime sunnuntai oli meillä lämmin ja kun terassille ei tuuli käy, tuntui suorastaan helteeltä ja söimmekin ulkona. Voi sitä nautintoa!
Ihana pikku haukku, niin terhakan näköinen!
Mukavaa viikonloppua!
-päivi-