torstai 23. heinäkuuta 2015

Mukava päivä

 Meillä niin kuin varmaan monilla teilläkin oli eilen mukava päivä! Aurinko paistoi ja kesä näytti parastaan. Meillä lapsenlapset kirmasivat pihassa ja uivat lasten altaassa melkein koko päivän. Miniä oli tuonut lapsille altaan ja täytti heille vesi-ilmapalloja ainakin 150 kpl.. Niillä sitten leikittiin ja heiteltiin serkkuja:) Miniä vei lapsille välillä vesimeloonia ja päärynoitä välipalaksi ja oikein näki kuinka lapset nautti!!! Meidän vanhukset siis äitini ja isäpuoli katselivat touhua kuin telkkariohjelmaa:)
Meillä kävi myös toimittaja kuvaamassa ja haastattelemassa vanhasta pihapiiristä ja tulevista markkinoista. Toimittaja oli oikein mukava ja juttu luisti vaarin ja mammelin suusta liikaakin;) Huomenna pitäisi kuulemma juttu olla lehdessä. Tuollaisen jälkeen aina tulee tunne, että kuva meistä on liian siloiteltu. Tottahan kaikki tuo oli mitä kerroimme, mutta kyllähän elämäämme mahtuu myös huolia ja ikäviäkin asioita välillä ja niistä ei nyt ollut puhetta. No toisella kertaa sitten sellainen juttu.....Sen kyllä sanoimme, että elomme ja olomme ei ole meidän ansiota vaan johdatusta!

Muuten tuo kuvan kassissa oleva kukka on Diana ja saimme sen eräältä Naistenpiirin ystävältäni, joka oli kylässä aijemmin. Istutin Dianan vanhaan puiseen työkalupakkiin ja täytyykin kuvata se joku päivä. Tuo toinen kukka on toiselta naistenpiirin ystävältä. Saimme myös 2 karhunvatukan tainta ja ne on jo istutettu maahan. Ensi kesänä odotan niistä satoa.

5 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Hei, kiva juttu kmv-lehdessä Teistä entisistä Vilppulalaisista ja kuvat täydensivät mukavasti kerrantaa. Oli mukava lukea välillä tällaistäkin tarinaa arjen elämästä. Ja toki niitä huolia ja murheitakin eloon kuuluu. Sehän on ihan selvä, mutta nyt lukijan ilo oli lukea myönteisestä ja positiivisesta elämänasenteesta ja perheenne elon eri vaiheista. Mukavaa kesän jatkoa Vilppulasta Kivimäkeen.

MaMMeli kirjoitti...

Hei Anne!
Kiitos mieltälämmittävästä kommentistasi! Heti aloin arvella kuka olet? ;) Anne J, Anne V, Anne T vai joku muu? Hyvää kesänjatkoa Sinulle <3

Anne kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Mammeli, täytyy valaista, että olen Anne W. Kenties siis tunnistitkin. Paljon emme vuosien saatossa ole yhdessä tekemisissä olleet,, mutta lastemme kautta kuitenkin tutuiksi on tultu ja aina moikataan kun tavataan ja joskus muutama sanakin vaihdetaan. Aikanaan eksyin blogisivullesi ja tunnustan aika usein vierailevani siellä. Mukavia arkisia juttujasi elämän pohdintojasi sekä puuhastelujasi seurailemassa. Kiva kun jaksat kirjoitella iloista ja suruista, elämästä perheesi ja muiden lähimpiesi kanssa. Lämpimin terveisin Anne W

MaMMeli kirjoitti...

Hei vaan Anne!
Nyt mulla sytytti kuka olet:)Kiva kun jaksat käydä täällä lukemassa näitä tarinoitani. Mukavaa kesän jatkoa sinulle ja perheellesi <3 Terkuin: Mammeli

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Oliko tuo teistä tehty juttu paikallislehdessänne? Olisi nimittäin kiva päästä lukemaan teistä tehty juttu. Itse kun olen kauempaa,enkä pääse lehteänne lukaisemaan. Saatko laitettua juttua tänne blogiisi.

Aurinkoisia päiviä teille sinne Kivimäkeen!
t: Marjo