lauantai 25. heinäkuuta 2015

Puuhia kaikenlaisia

 Tänään on saatu aikaiseksi monenlaista hyödyllistä. Sain tehtyä markkinoille kuvasuunnistus kuvat. Lapsille on monelaista ohjelmaa ja yksi niistä on tuo kuvasuunnistus pihapiirissä. Tämä katos on myös yksi kohde siinä suunnistuksessa. Katos on vaarin tekemä ja sinä on mukava kahvitella.
 Yksi hyvä työ oli tämä aitan suursiivous. Isäpuoleni, Vaarin ja neidin kanssa siivottiin aitta putipuhtaaksi. Kattohan laitettiin tänä kesänä uusi aittaan ja sen vuoksi sisätilatkin oli aikamoisessa roskassa. Teollisuusimurilla imuroitiin kaikki hirret ja huonekkalut tuotiin kaikki ulos ja pestiin. Lattiat myös pestiin ja kaikki tekstiilit laitettiin pesuun. Markkinoilla järjestän näyttelyn: Pikku-Maijusta mammeliksi, mekkoja 1962-2015. Näyttelyn pystytän tähän vanhaan aittaan.
Munkit sain myös leivottua pakastimeen markkinakahvioo varten.

Illasta vielä sain vihdoin viimein kerittyä Siiri-lampaan villat. Huh aika homma! Nyt voi hyvillä mielin istua ja ihmetellä :)

4 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

No on sinulla ollut puuhaa! Markkinoista tulee varmasti kiva tapahtuma, jos sää vain suosii.

Anonyymi kirjoitti...

Hurjan ahkera olet ollut ja paljon ehtinyt touhuta. Markkinasi on kiva tapahtuma. Viime vuonna siellä ensi kerran kävin, katsotaan josko tänäkin vuonna lähdettäisiin. :)
t: Marjo

MaMMeli kirjoitti...

Hei! Kiitos kommenteistanne Villiviini ja Marjo :)

Kiva jos pääset Marjo tulemaan. Tänä vuonna on vanha aitta auki ja siellä on näyttely Pikku_Maijusta-mammeliksi, mekkoja 1962-2015. Toivotaan aurinkoista säätä <3

Anonyymi kirjoitti...


Kyllä kovasti houkuttaisi... :)

Viime kesänä oli mahtava auringonpaiste ja kuuma päivä. Olen monesti jälkikäteen muistellut kuinka kiva reissu meillä olikaan.
t:Marjo