maanantai 24. elokuuta 2015

Reissunpäällä Vaarin kanssa

 Kävimme viikonloppuna Salossa ensi kertaa elämässämme. Yövyimme tämän joen toisella puolella tuolla puiden takana olevassa hotellissa.
 Perjantai-iltana shoppailimme kaupungilla ja kävimme syömässä Rossossa illallista. aamulla hyvän aamupalan jälkeen suuntasimme joen toiselle puolelle torille. Torilla oli myös tälläinen esiintymislava.
 Pieniä ihania putiikkeja oli torinreunalla ja tässä Salon Desing sisustusliikkeessä oli kaikkea kaunista! Sain sieltä ihania sisustusideoita :)

Kävimme myös mahtavalla kirpputorilla Aarresaari nimeltään. Kirppis oli siisti ja iso. Löysin sieltä kaikenlaista kivaa...josta yritän myöhemmin kertoa.

Salo on kiva kaupunki!!!!!
 Salosta ajelimme Fiskarssin Ruukkiin. Ilma oli kaunis ja helteinen.

Kauniita rakennuksia ja pikkuputiikkeja.
 Kiva kukkaistutus.
 Kaunista luontoa.


Kauniita puita, jotka varjostivat ihanasti kuumalla helteellä. Vaari tutkii alueen karttaa ;)
Tässä Stenhuset eli Kivimuuriksi tai Kivitaloksi kutsuttu ruukin päärakennus - corps de logis - rakennettiin vuosina 1816-1822. Alunperin se oli omistajan asunto ja ruukin hallinnollinen keskus. Nykyään rakennus on Fiskars-yhtiön edustuskäytössä.

Ihana paikka kannattaa käydä......kovin kallista kylläkin monissa putiikeissa. Ihania kahviloita ja ruokaravintoloita missä voi välillä herkutella :)


Poikkesimme Fiskarssista vielä Tammisaaressa. Kävelimme meren rannalla ja söimme jätskiä...Vaari minttusuklaata ja mammeli suklaamokkaa. Kaunis paikka, kaunis ilma ja ihana reissu.....Elämä on ihanaa keski-ikäisenäkin :)

Ei kommentteja: