keskiviikko 31. elokuuta 2016

kesää pitkittämässä

Vaarin kanssa olin viime viikonloppuna laivaristeilyllä Baltic Prinsess Silja Linen laivalla "pitkittämässä kesää". Lapsille lähetin kuvan reissusta ja kerroin olevani "poikaystäväni" kanssa hurvittelemassa ;)
Vaikka maissa oli kova rauli-myrsky niin merellä ei tuullut juuri yhtään.
Olimme varanneet tarjousmatkan, johon sisältyi kiva hytti, kuohuviinit ja erikoisaamiainen. Kun emme alkoholia käytä niin saimme hyvityksen ruokaillessamme Grill housessa. Tilasimme pääruuat listalta, mutta lisäksi sai ostaa alkuruuan, pääruuan ja/tai jälkiruuan seisovista pöydistä. no tietenkin mammeli halusi listaruuan lisäksi herkutella ihanasta jälkkäripöydästä :)

No pieni harmittava vahinkokin sattui matkalla....Ostimme n.70€ kivoja tuliaisia laivalta ja hukkasimme pussin laivaan. Yritän nyt tavoittaa löytötavara.fi josko ne olisi sinne päätyneet? No sellaista sattuu varsinkin mammelille.


Naatalissa taas kävimme pari viikkoa sitten. Voi, että tykkäsin niin mahdottomasti vanhasta kaupungista siellä :)
Ihania kahvi ja ruokapaikkoja oli satama pullollaan. Paljon ulkomaalaisia enimmäkseen Venäläisiä ja Japanilaisia meni kohti Muumimaailmaa.
Ilma sattui olemaan "kuin morsian" ja nautimme täysin rinnoin vielä loppukesästä. Yövyimme Kultaranta resortissa, joka oli ihan siisti ja mukava paikka.Saulia ja Lenni-koiraa emme tavanneet vaikka yritinkin vilkuilla ympärilleni ;) Tullessamme kotiinpäin poikkesimme Raisiossa ostoskeskus Myllyssä ja sieltä löysin itselleni mukavia työvaatteita ja lenkkarit. Kävimme myös tekemässä kivoja löytöjä paikallisella kirppiksellä.

Tämän kesän reissuja yhdistää meri ja saaristo.....Mitähän ensi kesänä keksitään :)

1 kommentti:

Anne M kirjoitti...

Rentouttavan kuulosia reissuja. Itse tykkään juuri tuollaisista pikkumatkoista ja piipahduksista, isoissa on niin kova järjesteleminen.Eläimet, sunmuut.
Loma on hyvä päättää työvaatehankintoihin, sellainen pehmeä lasku.
Mukavaa syksyä Kivimäkeen!