sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Tytön synttärit ;)

 Niin tämä tyttö on äitini ja täytti syyskuussa 85 vuotta. Hänen synttärit vietettiin siskoni kotona. Jos muistatte niin 80.vuotis päivät oli Kivimäessä. Eikös olekkin nuorekas juhlija? :)
 Tässä synttärisankari poseeraa lapsenlapsenlapsensa kanssa:) Poika on mammelin vanhin lapsenlapsi ja täyttää tässä kuussa 13-vuotta. Äitini 19 lapsenlapsenlapsi syntyy vielä tämän vuoden puolella.

 Paljon sai äiti kukkia ja lahjojakin vaikka nimenomaan toivoi, että mitään lahjoja ei tuotaisi kun kuulemma kaikkea jo on. Me tyttäret siis siskoni ja minä annoimme lahjaksi reisun teatteriin ja syömään.

Siskoni pirtistä kuva ja kuvassa isäpuoleni.
Äiti nautti juhlistaan täysin siemauksin ja jaksoi koko päivän olla virkeänä ja jutella vieraiden kanssa. Juhlat olivat oikein onnistuneet ja kotoisat. Toivotaan, että äidillä olisi vielä monta hyvää vuotta edessä ja että saisi asua omassa kodissaan.

4 kommenttia:

Unelma kirjoitti...

Onnea pirteälle ja tyylikkäälle syntymäpäiväsankarille.

Nettimartta kirjoitti...

Onnea ja iloa!

Sari kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut! Äitisi on kyllä todella nuorekas! <3

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa hyvälle mielelle maananantaiaamuna kun näin kuvan äidistäsi. Pirteä ja hyvännäköinen sankari! Ihailtavaa ja hyvä muistutus ihmiselle kun tässä maailmassa usein ihaillaan ja tavoitellaan vain nuoruutta. Olen seurannut blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti jo vuosia ja tämä on ensi kerta kun ylipäänsä kommentoin tänne jotain eli senkin sai äitisi aikaan ;)

Hyvää syksyä sinulle ja perheellesi!