keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Välipäivien viettoa

Kaunis kiitos teille kaikille, jotka olette jaksaneet käydä lukemassa täällä blogissani ja teille, jotka olette sydäntäni lämmittäneet kommentillanne :)

Voi tätä ihanuutta, kun on lomalla ja saa elää kuin pellossa ;) Iltayöt kukun ja sitten aamulla myöhään nukun! Tänään kävin aamupalalla 13.00 aikaan Ystävän kanssa eräässä ihanassa kahvilassa:) Nyt lataan akkuja töihin eskarin kevätkauteen.

Nautin kodin jouluvaloista, kukista ja hyasintin tuoksusta. Hyasintin tuoksu tuo mieleeni lapsuuden joulut. Nautin myös siitä, että tekemättömät työt ei vaivaa ja saa elää ihan tässä hetkessä.

Me eletään Vaarin kanssa haikeaa aikaa, kun Neiti on muuttamassa ensimmäiseen omaan kotiin. Viimeinen linnunpoikasemme lentää pesästämme. Neiti ja hänen poikaystävänsä, jotka ovat seurustelleet kohta 5vuotta ostivat läheisestä kaupungista kolmion rivitalosta. Asunto on kodikas ja mitään suurempaa remonttia ei kaipaa. Nuoret halusivat maalata seiniä ja tapetoida. Pikkuremontti tulee edulliseksi, kun he osaavat itse sen tehdä. Neidin poikaystävä on rakennusmies ammatiltaan ja Neitikin on käytännöllinen mimmi, jolla pysyy kädessä sudit ym. Keittiön kaakelit he uusivat myös ja sen tekee poikaystävän Isä, kun on alan miehiä hänkin :) Kohta siis muuttuu poikaystävä avomieheksi ja itse toivoisin, että pian olisi aviomies, mutta minultahan ei sitä juttua kysytä...... Kaksin me vaarin kanssa sitten hipsitään täällä Kivimäessä vain eläimet seurana. Yksi elämän vaihe on ohi ja onhan se tervettä, että lapset eivät jää peräkammarin - pojiksi tai -tytöiksi

Uusi vaihe alkaa myös esikoisemme elämässä, sillä hän palaa työelämään hoitovapaalta. Hän on sairaanhoitaja ja menee kotisairaanhoitoon töihin. Onneksi saa tehdä 80% työaikaa ja aamuvuoroa, sillä lapset tarvitsevat häntä niin kovasti. Pienemmät menevät hoitoon ryhmikseen ja isommat pärjäävät jo kotona ennen koulua ja koulun jälkeen. Kuitenkin isommatkin lapset tarvitsevat paljon äidin läsnäoloa, koska heillä on suruaika.

Lopuksi vielä navetanväen kuulumisia. Toinen vuohipukeistamme Urho lähti uuteen ihanaan kotiin, jossa sitä odotti 2 morsianta. Vuohipukkimme kun välillä ottivat yhteen niin ajattelimme, että jospa ottaisimme tyttövuohen Manulle kaveriksi ja mahdollisesti saisimme sitten pikku-kilejä myöhemmin.Lampaat Hilma ja Siiri voivat hyvin. Kanalassamme on nyt 2 kukkoa ja 10 kanaa. Armas kanalanvaltias ei oikein ole sulattanut nuortakukkoa sen jälkeen Sulo-kukko ensimmäisen kerran kiekaisi. Katsellaan nyt tässä, että sopiiko pojat yhdessä asustamaan vai täytyykö Sulolle katsoa uusi koti.Munia tulee nyt kovasti ja kanat ovat löytäneet uuden munimispesän lampaiden syöttökaukalosta :)
No olipas minulla nyt asiaa, mutta onhan jo teitä ollut ikäväkin!

3 kommenttia:

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

Tutustuin sinun blogiisi kun löysin tämän toisen blogin kautta.
Laitoin itseni lukijaksi ja laitan omaan blogini sinun osoitteesi, näin löydetään uusia blogeja sekä tuttavuuksia.
Kerroit että usko on elämässäsi läsnä, niin on minunkin.
Tule tutustumaan blogiini ja laita itsesi lukijaksi sekä omalle sivullesi minun osoitteeni. Minut löytää myös Blogit.fi
Kiva lukea blogiasi, jatkan vielä lisää.

Unelma kirjoitti...

Mukavaa loppuvuotta sinne Kivimäkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva yllätys uusi päivitys Mammelilta. Iloa ja suruahan tämä elämä on meillä jokaisella. Siinä sitten tasapainoillaan kukin kykyjensä ja voimiensa mukaan. Hyvää jatkoa sinne jokaiselle kuitenkin. Lähestyvä kevät tuo ainakin valoa ja toivoa. t. Ella