sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Alakerran verhopostaus

Aloitan tämän verhopostauksen lasikuistilta. Täällä ei ole vielä verhoja, mutta haaveilen tänne valkoisista kapoista, joissa olisi pitsi.
Salissa on ranskalaiset verhot, jotka ostin Pajutilan alesta.
Kovasti tykkään näistä ja nämä löytävät aina paikkansa.
Makuuhuoneessa on pitsiverhot, jotka on vedetty sivuun ruskeilla satiininauhoilla.
Pikkuikkunassa makkarissa myös pitsiverhot.
Ala-aulassa puuvilla/pitsiverho ostettu Pajutilalta ja kappa tehty Kodin Anttilasta ostetusta valmisverhosta.
Ruokailuerkkerin laskosverhot tehnyt tuttu kangaskauppias. Kangas ei ole oikein laadukasta, mutta kun halusin JUURI tämän väriset ruudulliset ei muuta samanlaista kangasta löytynyt mistään. Joskus sitä on päässä joku mielikuva ja vaikka hakee kissojen ja koirien kanssa ei sellaisia löydy.

Keittiön "rullaverhon" ruusukangas Laura Asleyn kangasta ja ruutukangas ostettu Eurokankaasta. Tuttu kangaskauppias ompeli nämäkin.
Tämä Asleyn kangas oli minulla jo ennen kotimme rakentamista. Haaveilin, että joskus sitten....

Tälläisiä verhoja meillä on alakerrassa. Mielelläni ostaisin ranskalaiset pitsiverhot makkariinkin, mutta kun ovat niin kalliita:( Pesuhuoneeseen pitäisi ommella, joku verho vedenkestävästä esim. ohut kerni tms. meillä kun menee kylälatu aika läheltä ikkunaa ja mammeli pelkää, kun on suihkussa, että jonku saa hiihtoreissulla sydärin:D

9 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Lisää kauniita verhoja! Minä haikailen kesäksi pitsiverhoja saliin, mutta en ole raaskinut ostaa. Niitä kun tarvittaisiin se kuusi kappaletta.

Marge kirjoitti...

Iiiik, mitä verhoja!!! Siis upeita!:)
Tuo ala-aulan puuvilla/pitsiverho vei kyllä ihan mun sydämeni...;D

;D vai sydäri...;D Huumorisi on aina yhtä hauska!!!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania valkoisia pitsiverhoja!! Niin romanttisia, ilmavia ja kauniita! Nuo vihreäruutuiset ovat myös tosi nätin väriset ja sopivat hienosti erkkeri-ikkunoihin! Meillä on muuten sälekaihtimet saunan pikkuikkunassa, josta näkyy hieman ikävästi kadulle päin :)

Kisumumma kirjoitti...

Voi, mikä kuisti,tuollaisesta olen aina haaveillut. ja NIIN ihania ovat nuo sinun verhosi.

maikku kirjoitti...

tosi hienoja verhoja siellä!
voi miten kaunis lasikuisti! ja makkarin tapetti on ihana!

LeenaJohanna kirjoitti...

Ihania verhoja. Ihastuin tuohon Pajutilan alesta ostettuun pitsiverhoon eniten. Kaikki ovat kauniita. Tein joskus tilkkupeiton tuosta vihreä ruutu ja Ashleyn ruusukankaasta. Ovat kiva yhdistelmä. Mulla on tarkoitus ommella tässä pikkuhiljaa kans uusia verhoja. Pitsisiä olen myös miettinyt.
Makkarin tapetti upea. Voi kun saisi tehdä remonttia ja tekee niin mieli uusia tapetteja. Me ei olla tehty tänne mitään muuton jälkeen. Ei vaan nyt ehdi kun mulla pitkät työpäivät että saan yritykseni tuottamaan ja mies kolmivuorotyö + opiskelu. Kiva täällä aina ihailla toisten kauniita koteja. Siitä jo tulee hyvä mieli. Joskus sitten meilläkin kun aika on oikea.
Siunausta sinulle Mammeli ja kivaa viikonjatketta!

Vuokko kirjoitti...

Voi kun kauniita, pitsiverhot on erityisesti suosikkejani. Huomasin myös tuon lasikuistin valaisimen.Onko se uustuotantoa vai oikeasti vanha? Jokatapauksessa kaunis valaisin. :)

MaMMeli kirjoitti...

Hei VUOKKO!
Tuo lasikuistin valaisin on oikeasti vanha ostin sen kirpputorilta 12 e, arvaas olinko iloinen, kun se kainalossa tulin kotiin:)

Anonyymi kirjoitti...

Eläköön pitsiverhojen uusi tuleminen, olkoon se sitten mummoa tai ei!