sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Verhopostaus

Ajattelin laittaa verhopostauksen yläkerrasta, kun joku (olisiko ollut Hanne) kerran kysyi meidän verhoista. Yläkerran aulassa on Marimekon Vanamosta tehdyt laskosverhot.

Opiskelijapojan huoneessa on muistaakseni Wallilan kankaasta ommellut läpikuultavat valkoiset sivuverhot.

Murkun huoneessa on Marimekon ananas-kuosista ommellut sivuverhot.
Ukko-kullan työhuoneen verhot on Marimekon lumimarja-kuosia. Nämä sopivat hyvin työhuoneen väritykseen, kun yksi seinistä on siniharmaa ja kalusteet ruskeita. Siis Marimekkoa on melkein kaikki yläkerrassa. Alakerta on tyyliltään taas ihan toisenlaista. Kuvailen niitä varmaan seuraavaan postaukseeni.

Tulimme lainalapsen kanssa vähän aika sitten saunasta ja herkuttelimme yhdessä tehdyllä mustikkapiirakalla. Parin tunnin päästä viemme lapsen kotiinsa ja vietämme oman perheen kanssa sunnuntai-iltaa.

6 kommenttia:

Vaarinkukka kirjoitti...

Huomasin että meillä on ihan sama ammatti, pienten puolella tällä hetkellä olen itsekkin töissä :o)

Kauniita verhoja sinun ikkunoissasi, omani ovat suunnittelu asteella, kun ostettiin uusi sohva kalusto ja matot olkkariin niin nyt sitten uusittava verhotkin, haaveilen jostain vaaleasta, maalasimme nimittäin samalla vanhan puukaton valkoiseksi, joten täällä kotona valostui kummasti, mutta jotenkin sitä vain tahtoo lisää valoisuutta.

Ihania lainalapsia teillä siellä, terkuin yksi "naperöhöperö" :o)

Katja kirjoitti...

Tuo lumimarja-kuosi on kyllä yksi suosikkini.
Kauniita verhoja kuitenkin kaikki.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat nuo Vanamo verhot! Ihanan raikkaat. Jossain blogissa näin vähän samankaltaisen tapetin.

Hyvää sunnuntai-iltaa!
Paula

Taina kirjoitti...

Aivan huisin kivoja kuoseja olet verhoihisi valinnut...itse pidän kovasti laskosverhoista, ja olenkin niitä useampia ommellut vuosien saatossa.

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Miehän se kyselin uteliaisuuttani siun verhoista ... ja kiva et saadaan näin vierailla siun verhomaailmassasikin :-)
Mie oon ollu Mari-höperö jo -70 luvulta lähtien. Miulla ei oo ikinä ollu muita verhoja ku marikankaista tehtyjä.Aivan mahtavat verhot siulla ... lienetkö ite ommellu vai teeetitkö liikkeessä ? Lumimarja ja ananas on miunki suosikkeja...vanamon näin nyt eka kertaa verhona .. on muuten tosi hyvän näkönen. Siulla on sit hyvä maku :) terkkuja hanne

Anastasia kirjoitti...

Upea on tuo Vanamo-verho! :) Pidän kyllä muistakin!