lauantai 20. helmikuuta 2010

Lauantai lasten kanssa

Tämän päivän vietin lainalapsen ja lastenlasten kanssa. Kävimme tyttären perheen luona, meiltä n. 100 km päässä. Lapsilla oli hauskaa yhdessä. He ovat jo tuttuja keskenään, kun ovat leikkineet yhdessä jo monet kerrat. Tänään he leikkivät yhdessä mm. kauppaa ja ravintolaa. Lastenlasten isä teki meille kaikille ranskalaisia, nakkeja ja lihapullia. Lapset söivät niitä tietysti mielellään.
Näiden nykyisten lasten tukiperheenä olemme olleet viime kesästä asti.Tänä viikonloppuna tuli siis vain toinen sisaruksista, koska toinen oli tullut kipeäksi. Kun tulimme kylästä kotiin, söimme iltapalaa ja tyttö myös piirteli. Hän onkin tosi taitava piirtäjä. Tänään taiteilija teki prinsessan ja pupun. Luin iltasaduksi Laura ja tähti, nyt sitten tyttö jo nukkuukin. Me ukkelin kanssa katsotaan mäkihyppyä...tuo ukkeli, kun on niin innokas penkkiurheilija, että ei meinaa yläkerran sohvalta keritä edes mammelin viereen yöksi. Ikävissäni sitä välillä huutelen, että onkos minulla miestä vai ei:)

9 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Hei ystäväin!:)

Niin lämminhenkinen postaus!!
Hauska tuo onkos minulla miestä vai ei...;D

Luin myös sinun muut postauksesi, jotka olivat jääneet minulta väliin.

Ostit kauniin tyynyn Wilhlmiinalta.

Ai, onko Maajusille morsian-ohjelma jo alkanut? Kot-iltanne kuulosti tosi kivalta:)

Voi noita Hilmaa ja Helmiä!! Oikein tuli ikävä kesää!!!

Me olimme tänään Tampereella. Kävimme vähän ostoksilla ja ulkona syömässä. Oli mukava olla pitkästä aikaa koko porukka vähän "tuulettumassa";)

Oiekin rentoittavaa sunnuntaita sinulle, ystäväin!:)

Marge kirjoitti...

Sorry, meni vähän senat sakasin;D

Pikkupiiku kirjoitti...

Kunnioitan sinua suuresti, kun jaksat vielä hoitaa näitä lainalapsia. Tiedän, ettei se aina ole helppoa, mutta on kyllä palkitsevaakin. Suuresti voimia sinulle!

Muuten, siinä legopussissa oli 15-20 ukkelin legot... paljon keräämistä. Olen jo kerran aikaisemmin löytänyt vastaavan. Legoja pitää aina ostaa, kun halvalla saa...

Kesäkukka kirjoitti...

Meillekin piti tänään tulla siskoni tyttö yökylään, mutta siirrettiinkin kyläily ensi viikonloppuun. Saas nähdä miten pärjätään ;)

Taina kirjoitti...

Voi kuinka arvokasta työtä teette, työskennellesänne sijaisperheenä. On suuri rikkaus näille pienokaisille ja tietenkin myös teille. Itse työskentelen lastensuojelussa ja olen myös kuin varaäiti monelle nuorelle.
Mukavaa sunnuntaita teille !!

PikkuBertta kirjoitti...

Ihanaa,että jaksat vielä työsi jälkeenkin ottaa "lainalapsia"viikonlopuksi.ARVOSTAN TOOOSI PALJON työtäsi,jota vieraiden lasten eteen teet.On ihanaa,että lapsilla on välittäviä vanhempia tukenaan kasvamisessa ja kehittymisessä.Heille jää pysyvä muisto tukiperheestä,ja välittäminen kantaa lasten elämää eteenpäin.

Taivaan Isän siunausta työllenne ja voimia jatkaa sekä mukavia viikonloppuja tulevaisuuteenkin:)

Susanne kirjoitti...

Samaa haluan sanoa kuin muutkin että arvokasta työtä teette.
Mukavalta kuulosti lauantainne. Kiva kun lapset viihtyvät yhdessä.
Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa ystäväin!

Mari kirjoitti...

Olenkin monesti miettinyt mitä tarkoitat lainalapsilla :) Teillä kuulostaa olleen mukava ilta! Mukavaa sunnuntaita :)

Kisumumma kirjoitti...

Minäkin olen tehnyt tuota työtä toistakymmentä vuotta, siis hoitanut "lainalapsia".