tiistai 23. helmikuuta 2010

Synttärit ja huutonettihuuto

Tämän Pentikin kynttiläkruunun huusin huutonetistä. Tähän on kiva laittaa esim. pääsiäisenä koristeita roikkumaan myös erivärisillä kynttilöillä ja koristeilla saa kruunuun uutta ilmettä.
Kivimäen isännän synttärit ovat tänään. Minulta hän sai lahjaksi nämä tulppaanit ja suukkoja<3 Aino-kannun saimme joululahjaksi esikoiseltamme.

Tänään on ollut muuten tuikitavallinen tiistai. Pakkasta oli aamulla töihin lähtiessä 29 astetta. Nyt sataa "vaihteeksi" lunta:) Mulle riittäisi jo tämä talvi, kevääseen mieli halajaa.......

9 kommenttia:

LENNU kirjoitti...

Kaunis kynttelikruunu. Meillä on ollut tänään hirvittävä lumisade. Kaupungista ajellessa ei nähnyt eteensä kuin muutaman metrin. Kunpa ihmiset käyttäisivät sumuvaloa autossa, olisi helpompi ajaa takanatulevan.

Mukavia synttäreitä Kivimäen isännälle!

PikkuBertta kirjoitti...

Kaunis kynttilkruunu.Huutonetti on kyllä ihmekauppa,löytyy jokaiselle jotain.
Onnea isännälle Kivasti olet häntä muistanut:)

Anastasia kirjoitti...

Tosi hieno kynttiläkruunu! Onnea isännälle!

Susanne kirjoitti...

Ihana kynttiläkruunu!
Minullekkin tämä talvi jo riittäisi ja kevät saisi tulla.
Synttärionnittelut isännälle!

Taina kirjoitti...

Kaunis löytö tuo kynttiläkruunu. Minulla sama tunne, pakkaset saisi jo riittää...

Vekarus kirjoitti...

Onnea isännälle näin jälkikäteen!

Anonyymi kirjoitti...

Heipä hei Mammeli !
Meillä oli viimeyönä satanu oikein toenteolla .. tänään meni puoli päivää lumitöihin... raksalla ei hommat sujunu ku tuuli niin mahottoman kovaa ja kylmästi...siis miekii olisin jo valmis kevääseen :)
Ihana tuo huutamasi kynttiläkruunu .. mie en oo ikuna ees käyny vilkasee huutonettii .. en tiiä ees osaisinkokaan .. oot taitava "huutaja". Onnea vaan isännälle ! terkkuja hanne

Marge kirjoitti...

Isännälle näin jälkijunassa lämpimät onnittelut!!:)

Ostit kauniin kynttiläkruunun.
Sitä on kiva muunnella.

Tiedätkö, eilen minäkin koin totaalisen kyllästymisen talveen, vaikka olen niin nauttinut tästä upean upeasta talvesta. Lumentulo ja pakkaset riittäisivät minullekin;)
Oli eilen meinaa ihan kamala keli ajella töistä kotiin ja aamuisin myös, hyvä, kun jotain on nähnyt...
Tänään tuntuikin jo ihanalta, kun aurinkokin näyttäytyi eikä sadellut lunta;)

Ihanaa keskellä viikkoa päivää:)
Marge

mallamarja kirjoitti...

Heipsan!Tosi kauniit Pomonat sulla ja kesäkukka-astiat. Minulla on myös kesäkukasta soikea vati sekä kannellinen liemikulho, jotka olen huutokaupasta hommannut. Ja jos sinua kiinnostaa käydä katsomassa blogissani vuoden 2009 tammikuulta kuva maustehyllystäni; ostelin myös nuorena tilipäivän kunniaksi noita kauniita maustepurkkeja. Niitä ei kirppareilla tapaa juurikaan....pari-kolme olen saanut täydennystä.
t.mallamarja