keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Mammelin pöperöt

Tänään oli Kivimäessä ruokana jauhelihakiusausta. Tähän kiusaukseen laitan perunasipulisekoitusta, kesäkurpitsaa siivuina, jauhelihaa ja lihaliemikuutiolla maustettua ruokakermaa. Tämän pöperön kanssa sopii mielestäni punajuuri ja keitetyt kasvikset. Edullista ja ihan maistuvaa arkiruokaa.
Tälläiset kaapit on meillä alakerran aulassa. Isompi puoli on ulkovaatteille ja pienemmällä puolella on ulkoiluasusteita ja kenkiä.
Ihanaa, nyt on jo keskiviikko ja pian on perjantai:) Mulla on ensi viikolla hiihtolomaa Ma-Ke, siis viikonlopun kanssa kokonaista 5 päivää! Mitähän sitä keksis, pääsisköhän kirpparikierrokselle? No. katsotaan, sano Kivimäen isäntä ;)

7 kommenttia:

Anastasia kirjoitti...

Nam! Mammeleiden pöperöt on aina parhaita! :) Kauniit nuo kaapit myös.

malla kirjoitti...

kuulostaa lupaavalle!;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos reseptistä!

Todella kauniit kaapin ovet :)

Paula

Minna-Enttirinteen Elämää kirjoitti...

Kiitti ruokavinkistä ja kauniin "maalaiset" kaapit teillä :)

Titti kirjoitti...

Hyvältä kuullosti ruokanne... =)
Nuo ovet ovat todella kauniit!
Saisipa omiin peilioviinsa myös tuollaiset ihanat valkoiset reunalistat ja ristikot...

Johanna kirjoitti...

Iskipä nälkä kun katselin tuota jauhelihakiusausta :D. Pitäisikin pian alkaa keksimään perheelle evästä :D! Alkaa kello näyttämään nimittäin niin paljon.

Hauskaa hiihtolomaa toivottelen!

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Ihanaa että teilläki tehhään pöperöitä :) Miekii teen tommosta kiusausta sillon tällön .. on niin nopeeta ja maittavaa.Ainoo uus vinkki on tuo kesäkurpita .. sitä tulloo kesällä tuupittuu joka paikkaan et on ihan unohtunu näin talvisaikaan .. herneitä, maissii ja paprikaa ja porkkanaa oon joskus laittanu.. huomenissa teenki siun vinkillä KIITTI vaan. Nää tämmöset postaukset ovat tosi piristäviä .. Aah.. hiihtoloma.. nautiskele oikein kunnolla :-)
t. hanne