torstai 25. helmikuuta 2010

Vauvan peitto isoäidinneliöistä


Tälläisen peiton virkkasin/kudoin nuoremmalle lapsenlapselleni, kun hän vielä oli äitinsä masussa. Isoäidinneliöt on tietysti virkattu, mutta toinen puolipeitosta on kudottu helmineuletta. Lankana käytin nallelankaa. Peittoa käytettiin paljon vaunupeittona, koska se on niin lämmin. Koskahan mammeli saa alkaa kutomaan jotakin mukavaa uudelle lapsenlapselle? Vielä ei ole tietääkseni kenelläkään vauvaa "tilauksessa":) Tämä ihana tuttisuu on nykyisin jo kolmevuotias:)
Posted by Picasa

7 kommenttia:

mallamarja kirjoitti...

Hei!
Kaunis peitto tuli, suloinen on se pikkuinenkin. Onnea teille
t.mallamarja

Taina kirjoitti...

Ihana peite kertakaikkiaan....
Muistan itsekin virkanneeni noita samaisia neliöitä joskus murkkuiässä 70-luvulla, ovat jälleen muodissa. Nyt suihkuun ja katsomaan naaras-leijonien ottelua.
Mukavaa loppuehtoota!!

Tarleena kirjoitti...

Kaunis peitto! Pikusiskollani oli 70- luvulla ihan samanlainen, samoissa väreissä. Ja hyvä idea laittaa taakse helmineulepeitto, muuten tuulee läpi. Enpä ole itse moista hoksannut. Helmineuleella olen kutonut "lempipeittoja" omille ja siskojen lapsille, mutta ne ovat olleet sisäkäyttöön. Ja suosittuja kovasta ainakin meillä, niiden alla on kiva loikoilla ja kiva tehdä niistä majaa yms.

Ja suloinen pikkuinen!

Elmiira kirjoitti...

Ompa todella kaunis peitto!

Mari kirjoitti...

Voi miten suloinen peitto -kuten vauvelikin :)

LeenaJohanna kirjoitti...

Ihana peitto.
Meidän mumma tapasi virkata mulle nukenpeittoja tuolla juuri samalla mallilla.
Kaikista suloisin on mussukka peiton alla.
Ihana vaavi.
Kivaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Söpö peitto. Olen tuleva mummi ja haeskelen peiton mallia. Luulen että tämä virkattu isoäidin-neliöpeitto voisi olla se jota alan tekemään.