perjantai 26. helmikuuta 2010

Loma alkoi :)

Ihanaa hiihtoloma alkoi. Töihin menen ensi torstaina ja siihen asti nautitaan:) Uunissa on kakunpohja paistumassa. Mennään huomenna esikoisen 27-v synttäreille ja vien synttärikakun mennessäni. Ajattelin laittaa kakunväliin banaania, omanmaan vadelmia ja kermavaahtoa. Päälle keitän kinuskia ja reunoille kermaa. Koristelen persikoilla, viinirypäleillä ja sydänkoristeilla. ( kuvasta huomasin, että lomalla odottaa uunin pesu;) )
Illalla herkutellaan ja katsellaan Suomi-USA peliä. Me ollaan ukko-kullan kanssa jääkiekko "hulluja".
Huudetaan ja jännitetään Suomen poikien pelatessa. Eikä tälläiset komistukset niin kuin tämä Tuomo Ruutu tee lajista yhtään hassumpaa:)
Meidän omat pojat pelasivat n. 10 v jääkiekkoa. Vanhempi pelasi pakkina ja nuorempi hyökkääjänä. Olimme aina innoikkaina kannustamassa. Ihanat muistot jäivät niistä hetkistä, kun saimme kulkea poikien mukana. Jos molemmilla oli pelit yhtäaikaa minä menin toisen pojan peliin ja isäntä toisen. Haikeana muistelen niitä aikoja....

Nyt siis valmistaudutaan illan peliin ja nautitaan alkaneesta hiihtolomasta. Mukavaa lomaa kaikille muillekkin lomalaisille:)

8 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Ihanat herkut teillä siellä:)
Mukavaa lomaa ja jännittävää peli-iltaa!:)
Esikoiselle synttärionnittelut!

Ida Maria kirjoitti...

Pidetaan peukkuja Suomi-pojille!!!!!

Taina kirjoitti...

Samat kuviot kuin meillä...juuri tultiin saunasta ja nyt alkaa peli. Olemme myös innokkaita jääkiekon kannattajia. Mieheni pelaa pappakiekkoa, ja nuorempi pojista pelasi n. 14 vuotta ja lopetteli vasta pari vuotta sitten. Palkintokaapissa on yksi nuorten suomenmestaruusmitalli. Vuosikaudet oli jäähalli toinen olohuoneemme ja muistelemme aikoja haikeudella vaikka ainainen kuljettaminen olikin rankkaa. Mukavaa iltaa ja lomaa!!

Krisse kirjoitti...

Hei Mammeli..huonosti menee...6-0..huh huh... mukavaa perjantai iltaa kuitenkin..

Sirutuuli kirjoitti...

Hyvää lomaa!

TirriLiisa kirjoitti...

Oikein ihanaa lomaa, täällä yksi kateellinen toivottelee!!!

LeenaJohanna kirjoitti...

Kivaa lomaa teille ja onnea esikoisellesi!
Ihanat herkut.

kisu kirjoitti...

Hyvää lomaa! Täälläkin oltu synttäritunnelmissa.
Saanko udella mistä nuo teidän ihanat alakerran kaapit on hankittu!
-kisu-