sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Pääsiäisen odotusta


Eilen illalla laitoin Pentikin kruunuun nämä lasimunat, jotka nekin on hankittu Pentikiltä. Pikkuhiljaa alan kotia valmistella pääsiäisen tuloon. Kehoani pidän ns. paastossa, kun laihdutan niin kaikki herkut on poissa. Haluaisin ajatuksienikin valmistautuvan pääsiäisen tuloon: pääsiäisen tärkeimpään sanomaan, Jeesuksen sovitukseen meidän puolestamme.Sain isännältä tuliaisen Tampereelta. Kuka tietää mikä ja mihin tarkoitukseen tämä astia on? Minulla ei ole harmainta aavistusta, pakkauksen kuvassa on sitruunaa laitettu astiaan tarjolle.

Heräsin tänään jo 7.30 lasten iloisiin ääniin. Yleensä sunnuntai aamuisin nukun myöhään ja oleskelen sängyssä, mutta silloin kun lapsia on talossa onkin toinen tahti:) Aamupalan jälkeen on tässä katsottu lastenohjelmia ja kohta lähdetään ulos leikkimään.

12 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Kauniita Pentikin lasimunia. Ihanalta kuulostaa tuo sunnutai aamujen myöhään nukkuminen :). Me herätään tyttären kanssa joka aamu klo 6-6.30 :D.

Tarja S kirjoitti...

Astia on kaunis. Vain mielikuvitus asettaa mielestäni rajat sen käyttöön. Tarjoiluastia, rairuohoa varten, kukanalustaksi, kynttiläalusta, pääsiäismunia....

Taina kirjoitti...

Ihania Pentikin lasimunia...
Meikäläinen heräilee myös aikaisin viikonloppuna kun koiraneiti alkaa vikisemään n. 6.30-7. Onpahan päivällä pituutta enemmän, mutta olen huomannut että iltaisin olen jo yhdeksän jälkeen ihan veto pois.
Mukavaa sunnuntaipäivää Kivimäkeen!!

Susanne kirjoitti...

Pentikin kruunu ja lasimunat on kauniita! Myös tuo tuliaisesi on kaunis.
Minäkin aina aikaseen herään vaikka saisin nukkuakin. Olen vaan aina ollut tälläinen aamunvirkku ja illantorkku:)
Mukavaa sunnuntaita!

Tarleena kirjoitti...

Eikös tuo astia ole aivan passeli pashan tarjoamiseen? Ainakin itse käyttäisin sitä siihen tarkoitukseen. Sopii hienosti pääsiäisen väreihin ja kun vielä laittaa värikkäitä raekarkkeja ympärille, niin siinäpä Mammeli saa herkutella sekä silmillään että suullaan pitkän paaston jälkeen ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Luulisin että tossa astiassa voi puristaa sitruunan. Kiertämällä saa mehut lautaselle.

Mukavat, kotoisat sivut!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo anonyymin kommentti oli ehkä lähinnä. Itselleni tuli mieleen Tequila shotit. Siinä kun imeskellään sitruunan paloja samalla. Siinäkö kenties vadin oikea käyttötarkoitus?

Sitähän voi pitää minä itse tykkää sopivammaksi. Pääsiäisen väreihin sopii kivasti! :)

Paula

Marge kirjoitti...

Heissan!:) Ihana tuo kruunu somisteineen! Pääsiäinen lähestyy ja pääsiäisen lohdullinen sanoma, armon sanoma, jonka kunnollinen sisäistäminen on joskus niin vaikeaa, mutta ihanaa!!:)Minä olen aamun torkku ja illan virkku;) Ihanaa viikkoa sinulle:)

Marge kirjoitti...

Ps. Anteeksi, kun täytyi laittaa teksti niin tyhmästi pötköön, mutta läppäri välillä oikuttelee.

Mannapuuro kirjoitti...

ihana tuo kruunu ja nuo lasipallot. Mielenkiintoinen tuliainen...taas kerran :)

LeenaJohanna kirjoitti...

Ihana kruunu ja munat.
Kiva tuliainen.
Olen kans nyt alottanut laihiksen. Sain sinulta kipinän. Kiitos Mammeli siitä.
Ihanaa kun tulee pääsiäinen.
Hiljentymistä. Katotaan koko porukka Passion of the Christ.
Kivaa , aurinkoista tätä viikkoa!

MaMMeli kirjoitti...

Kiitos hyvistä vinkeistä astian käytön suhteen. Luulen, että se todellakin on, joku sitruunan tarjoiluastia, mutta meillä se ei siinä tarkoituksessa tule olemaan....Katsotaan mistä sen pääsiäisenä löytää:)