tiistai 17. kesäkuuta 2014

Vaari yllättää

 Vaari teki eräänä keväänä tämän kukkalaatikon ja huolehtii aina, että mitäs istutetaan siihen MUN laatikkooni? Nyt sitten istutettiin tupakkaa ja samettiruusuja.
Vanhan torpan luota otettiin ruusun alku toissa keväänä ja nyt se kukkii niin kovasti.

Voi toi Vaari  sitten osaa vanhemmiten yllättää!!! Pitempään blogiani seuranneet muistavat varmaan, että alunalkaen vaari ei ole ollut mikään innokas eläinten hoitaja. Vuosi vuodelta vaari on lämmennyt meidän eläimille ja nyt sitten tänään soitti ihan oma-aloitteisesti pienestä karitsasta. Huomenna me mennään sitä sitten katsomaan ja saa nähdä tuleeko mukanamme pikkusisko Hilmalle:) Mies se vaan paranee vanhetessaan, uskokaa pois;)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisin tässä eri mieltä..ei parane välttämättä mies vanhetessaan.. voi muuttua tavat vaan pahemmaksi, sanon tämän useamman kymmenen vuoden kokemuksella. Jotta saat olla kiitollinen, että sinulla on niin hyvä mies ja tunnut täällä kehuvankin häntä aika usein.

Tuomontuvan Anni kirjoitti...

Voi voi sitä vaaria, oikein ihanaa, ku hää alkaa kypsymään ( mieltymään) siunki ajatuksille ja etenkin tein eläin ystäville. Mukavaa on eläinten maailmaa seurata ja jokane kasvaa siihen omalla vauhdillaan.
Oikein hyvvää juhannusta teijän " koko perheelle". Toivottelee Tuomontuvan Anni:))

Anonyymi kirjoitti...

kieltämättä on tullut hyviä puolia,mutta myös sitä känkkäränkkää.että tasapainossa kulkee.no,elämähän ei ole yhtä auvoa...

Anonyymi kirjoitti...

kieltämättä on tullut hyviä puolia,mutta myös sitä känkkäränkkää.että tasapainossa kulkee.no,elämähän ei ole yhtä auvoa...

Anonyymi kirjoitti...

Olisikohan Mammelin hyvä koulutus alkanut vihdoin tehoamaan? :)t. Ella

Johanna kirjoitti...

Hyvää Juhannusta teidän koko porukalle sinne Kivimäkeen! :)

Anonyymi kirjoitti...

Yli 40-vuoden yhdessäolon kokemuksella olen samaa mieltä kanssasi...ollaan sulauduttu yhteen. Ja vaikka yllätykset on pieniä joskus niin niistä osaataan nauttia enemmän kuin nuorempina. Sain Juhannukseksi kauan toivomani penkin pihaan jossa voin virkkailla ja ihastella omaa pihapiiriäni. Hyvää Juhannusta ja mukavia muistoja tulevista hääjuhlista perhepiirissänne! Marjuska.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä te ihmiset viitsittekin kaikkea kadehtia... Minusta on ainakin ihana lukea, että monta vuotta naimisissa olleilla on edelleen se rakastamisen tunne vahvasti mukana. Ettei avioliittovuodet ole muuttaneet suhdetta vain tavaksi olla yhdessä. Sitähän se arjen rikkaus on, että iloitaan pienistä asioista yhdessä ja luotetaan toisen rakkauteen ja tehdään pieniä yllätyksiä toisille. Joten jatka vain Mammeli Vaarin kehumista!

Anonyymi kirjoitti...

se on helppo sanoa, jos on löytänyt hyvän miehen rinnalleen. nykyään on kun on vaikka minkälaista sukan kuluttajaa liikkeellä. Narsismia on paljon. Siinä sitten ihmettelet kun toiset kehuu puolisoitaan. Kateutta varmaan on myös, mutta ei se kaikilla niin ruusuista elämä ole.