maanantai 16. kesäkuuta 2014

Juhlamekko häihin

 Tänään hain ompelijalta mekon ja jännityksellä sitä koitin. Tykkään mekosta vaikka näytänkin aika tynnyriltä, mutta se ei ole suikaan mekon vika. Kuvassa ei näy mutta helmassa on sellainen kiva liehuke.
Illalla kuvaaminen sisällä ei kännykkäkameralla oikein tee oikeutta mekon värille, mutta saatte kuitenkin kankaasta vähän käsitystä. Kangas on ihanan tuntuista päällä ja ompelija teki laadukasta työtä.

T'änään kävin laittamassa juhlapaikan verhoja. Vaihdoin niihin pitsit, joilla ne vedin sivuun ja pienet silkkikukkakimput lisäsin myös rusetteihin. Tein myös ison piparitaikinan, josta tyttären pojat saavat huomenna leipoa erikokoisia sydänpipareita. Ajattelin, että kun pojat rakastavat pipareita ja niiden leipomista niin he saavat näin olla valmistelemassa äidin häitä. Pipareihin pursotetaan sitten hääparin nimikirjaimet ja niitä tarjoillaan lasten herkkupöydässä hääjuhlassa. Montaa päivää ei ole enää siihen, kun kirkossa häämarssi soi:)

6 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Upeat värit ja varmaan hieno mekko ylläsikin.

Anonyymi kirjoitti...

olet kyllä tyylikkäästi tehnyt tuon keltaisuusteeman.kaikki on kuin piste iin päälle.

mummeli kirjoitti...

On niin kauniisti laskeutuvan näköinen tuo mekkosi, kangas niin kesäistä. ja ne keltaiset kengät puvun kanassa on kuin piste iin päälle.

sara kirjoitti...

Ihana mekko häihin. Ja nuo keltaiset kengät tuossa edellisessä postauksessa. Värikäs yhdistelmä ja minä ainakin tykkään että väriä pitää ollakin. Mukavia hääjuhlia. Itselläni on myös kahdet hääjuhlat tulossa ja ajattelin ommella sinne itse mekon joka on yhtä värikäs kun tuo sinun luomus :)

PikkuBertta kirjoitti...

Kaunis on mekko...ihana keltainen teema...veikkaanpa että vaarillakin on jotain keltaista...solmio...tai paita...ehkä taskuliina...mielenkiinnolla odotan yhteikuvaa teistä...

Eija kirjoitti...

Kaunis mekko ja ihanat kengät. Mukavaa Hääjuhlaa juhannuksena. Toivotaan auringonpaistetta!